AVCHD v Pinnacle 14 UC

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
Bobo

Dobrý den,
prosím mockrát o radu - od včerejška se snažím v pinnaclu 14 změnit hlasitost jednotlivých stop. Když chci překrýt zvuk z kamery hudbou,tak není možné jakýmkoliv způsobem hlasitost upravit. Prosím můžete mi poradit? Prozatím jsem pracovala se Studiem 9 a tam to šlo bez problému přetažením myší a dneska jsem fakt bezradná a ať dělám co dělám,tak se nic neděje. Děkuji za pomoc.
steviezah
Kontaktovat uživatele:

Podívejte se tady v čase 0:31 na ovladače hlasitosti:
http://www.youtube.com/user/steviezah#p ... JtF4PVSJHY
Pokud se Vám nedaří zachytit myší úroveň hlasitosti v jednotlivých stopách,klikněte do zvukové stopy pravým myšem,vyběhne nabídka,vyberte přidat hlasitost a nastavte dle potřeby.
šakal

Ješte jednu poznámku pro Bobo
Taky jsem začínal s PS9 a teď mám PS14, se zvukem pracuje čtrnáctka stejně, jako devítka. Já kontaktní zvuk z kamery, pokud se nejedná o přímou řeč , obvykle úplně vymažu a v ostatních zvukových stopách nechám jen muziku , případně ruchy a komentář. Ve čtrnáctce to není tak markantní, ale v 9 se tím urychlilo rendrování.
Bobo

Pánové, mnohokrát děkuji za rady,ale nezabralo nic, pouze nová instalace.Teď už je vše bez problémů. Asi někde nastala předtím chybka.Mějte se příjemně a díky za snahu o pomoc.
Petr

PRO DALŠÍ NEŠŤASTNÍKY NÁZOR EXACU
----------------------------------------------------
Co se týká vašeho dotazu, že by při záznamu videa z digitální páskové kamery docházelo k nějakému rozpadu obrazu s tím jsem se zatím nesetkal. U programu Pinnacle Studio 14 se však opravdu objevili v několika případech problémy s importem videa z páskové digitální kamery. Popsaný problém by tedy mohl být opravdu způsoben chybou přímo v softwaru Studio 14, resp. v části Import. Zkoušel jste pro import videa do PC použít nějaký jiný program, například nějakou starší verzi programu Studio, nebo třeba aplikaci Movie Maker, která je přímo součástí instalace operačního systému? Pokud by bylo video nahrané pomocí nějakého jiného programu v pořádku a chyba nahraného videa by se projevovala pouze při digitalizaci videa ve Studio 14 můžete ještě zkusit provést kompletní reinstalaci softwaru podle postupu na našem webu: http://www.exac.cz/phpmyfaq/index.php?a ... einstalace

Pokud by ani po kompletní reinstalaci nebylo video nahrané do PC pomocí Studio 14 v pořádku mohl bych asi v tuto chvíli doporučit pouze používat pro import nějakou jinou aplikaci a následně již zdigitalizované video otevřít a editovat v programu Pinnacle Studio 14. Výrobce se podle našich informací zatím stále snaží přijít na příčinu problémů s importem z některých typů páskových digitálních kamer, ale zatím se bohužel problém zcela odstranit nepodařilo. Oprava pomocí DLL knihovny bohužel ve většině případů spíš nefunguje.

Pokud by video nebylo v pořádku ani v případě, že by jste jej nahrál do PC přes nějaký jiný program, mohlo by to ukazovat buď na poškození kamery, nebo nějaký problém s fire-wire portem na PC, případně potíže s kabelem. V tomto případě bych doporučil vyzkoušet kameru na nějakém jiném PC, případně s jiným kabelem. Pokud by se problém projevoval i na jiném PC a s jiným kabelem, ukazovalo by to na problém někde přímo v kameře.

...A NÁZOR SONY
---------------------
Dekujeme, ze jste si vybral vyrobky Sony.

Bohuzel neexistuji USB ovladace na starsi typy videokamer serie TRV, proto doporucujeme pouzit i.Link kabel (FireWire propojeni), bez toho je kvalita prenosu o mnohokrat lepsi nez pomoci USB. i.Link ani neporebuje zadne ovladace, jen "chytajici software" (capturing program). Ve Vasem pripade ten chytajici software bude Windows Movie Maker, ktery je do kazdeho Windowsu zabudovan. Nutno je startovat WMP, propojit kameru k pocitaci a stisknout tlacitko PLAY. Nahravky budou bezproblemne prenesene na pocitac.

Radši jdu spát
hi Petr
Zamčeno
  • Informace