00885.MTS Chyba pri načitání souboru
-
- Kontaktovat uživatele:
Mám aktivováno AVCHD registračním klíčem, který mi došiel mailem po registraci produktu. Zadat ho, otevřít tím podporu AVCHD souborů v Pinnacle Studio ,všetko to bolo urobene na začatku - ale problem zosal .
-
- Kontaktovat uživatele:
Pověste Váš soubor na uložto nebo někde jinde ke stažení.Podívám se Vám na to.Doposud jsem v PS 14 otevřel všechny soubory m2ts bez problémů.Zároveň bych Vás poporosil o přesný typ Vaší kamery,z prvního příspěvku to nevyplývá,domnívám se,že jde o JVC Everio HD 500?
-
- Kontaktovat uživatele:
Vopred dik za ozvu a snahu pomoc , kamera JVC HD Everio CZ - HD 500 SE - nahrate v MPEG - 4 AVC/H. 264 AVCHD.mts/.m2ts
-
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za upřesnění,prosil bych nějaký soubor ke stažení,rád bych se na to podíval.Pokud máte nahráno v MPEG4 a přípona je m2ts nebo mts,tak se mi to nějak nezdá.Soubor by měl mít příponu mp4.Přípona souboru m2ts označuje transport stream MPEG-2TS.No snad došlo jenom k chybce při přepisu,protože jinak by to znamenalo nějaký nestandartní formát.
12.1. 9:50
Začínám mít pocit,že s Vašimi soubory není něco v pořádku.Našel jsem si podporu přímo u výrobce zde:
http://manual2.jvc.co.jp/c0h4/lyt2210-0 ... fmecd.html
a jejich doporučení se mi nelíbí.Dodal Vám prodejce JVC Mediabrowser?Každopádně prosím o zaslání nějakého videosouboru.
12.1. 9:50
Začínám mít pocit,že s Vašimi soubory není něco v pořádku.Našel jsem si podporu přímo u výrobce zde:
http://manual2.jvc.co.jp/c0h4/lyt2210-0 ... fmecd.html
a jejich doporučení se mi nelíbí.Dodal Vám prodejce JVC Mediabrowser?Každopádně prosím o zaslání nějakého videosouboru.
-
- Kontaktovat uživatele:
upresujem , uz za posledne 3 dni ja vyskusal vsetko , na 2 PC z Wind. XP a 7, z Pinnaclem a Ulead DVD Movie Factory - ktore tiez nie nacitalo file format of G: /JVC video/AVCHD/- 00144.MTS is not supported . Dodavany z camerou prgr. Everio MediaBrowser create DVD in Wind. XP ale nic jeho( to DVD) nie prehra , vo Wind. 7 , bez vysledne, to sa sekne na polovice.
Co ponuka JVC - Easy viewing solution - HD Media Player z tym ze si nahras AVCHD na SD card a tak dostanes jeho (obraz) na TV. Ja viem urobit AVCHD-DVD cez Panasonic recorder - az tak ten zaber(obraz) dostanem do Pin. 14 ale zas prihadzam o obraz 16x9 , tam sa mi oreze na 4x3. Jedine co este nie vyskusal nahrat to na SD card a skusit ako to dokaze nacitat Pin.
Velmi Vam vdacny, pane, za pomoc, za odozvu, - mozem poslat maly video-file ale potrebujem i-net adress - tu to nie nasiel ko cemu to prilepit .
Co ponuka JVC - Easy viewing solution - HD Media Player z tym ze si nahras AVCHD na SD card a tak dostanes jeho (obraz) na TV. Ja viem urobit AVCHD-DVD cez Panasonic recorder - az tak ten zaber(obraz) dostanem do Pin. 14 ale zas prihadzam o obraz 16x9 , tam sa mi oreze na 4x3. Jedine co este nie vyskusal nahrat to na SD card a skusit ako to dokaze nacitat Pin.
Velmi Vam vdacny, pane, za pomoc, za odozvu, - mozem poslat maly video-file ale potrebujem i-net adress - tu to nie nasiel ko cemu to prilepit .
-
- Kontaktovat uživatele:
Nahrajte kousek videa na server: www.ulozto.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
je to tam - 00887.MTS
-
- Kontaktovat uživatele:
Stáhl jsem si ten soubor/video a normálně mi jde do Pinnacla natáhnout, přehrát, editovat ... atd. ... nějaká brána se značkou zákaz vjezdu ... parametry videa 1920x1080 H264 25s/s trvání 1,1 sec 16:9 prokládaný... doufám, že jsem stáhl to pravé video ... je zajímavé, že Pinnacle celé video po přetažení do video stopy nejdříve přepočítá (zelená barva nad video stopou ... mám zapnuto renderování na pozadí), což podle mne znamená, že má jiné parametry než standartní. Ovšem Pinnacle to je schopen zpracovávat, takže chybu je nutno hledat v software/hardware Vašeho PC. Jediné co se mi u tohoto videa nelíbilo je to, že poslední snímek je tma, to by normálně nemělo být !
-
- Kontaktovat uživatele:
Já se k tomu dostanu zítra,dnes nejsem doma,dám taky vědět.
-
- Kontaktovat uživatele:
ano je to ten subor 00887.MTS - brana + znacka ,dik moc krat , teraz - laptop acer - Inter Celeron SU2300(1,2GHz, 800 MHz FSB) Win.7
-
- Informace
-