Dobrý den, mám problém - v PS 14 Ultimate jsem bez problémů nastříhal film, ale při vytváření obrazu disku mi "vyrobí" pouze jakýsi zvukový film bez obrazu, který zabíra cca 360 MB, což je na 93 minut dlouhé DVD nesmyslné. Rovněž to, že to dělá cca 10 minut, je podivné. Již jsem pár filmů vytvořil, ale ve starší verzi. Nevím, v čem by mohl být problém, v manuálu ani na fórech jsem nic nenašel. Zkoušel jsem to x krát. Nakonec jsem se rozhodl požádat o pomoc na tomto fóru, neboť je zde diskuze na úrovni. Mám Win 7 Pro 32, i5 procesor, 3 GB RAM, AUSU 5570 S grafiku.
Za případnou radu velmi děkuji. Třeba je to jen kravina, ale již si nevím rady.
Pinnacle Studio 14
Eh, tak za další cca 1,5 hod. pokusů jsem si všiml malého očka v pravé části obrazovky, které jsem měl přeškrtnuté. Tak to byla přeci jen kravina, no díky ní jsem alespoň naleznul tot fórum .
-
- Kontaktovat uživatele:
Stane se .Měl jste vypnutou videostopu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tento příspěvek jsem smazal,patřil jinde.
-
- Kontaktovat uživatele:
Doporučuji důsledně dodržovat pokyny od Romoluse ohledně archivace.Karta jako záložní medium je v současné době absolutně nevhodná.Stačí výpadek napájení při manipulaci s kartou a data jsou nenávratně pryč.Netrvrdím,že se to stane pokaždé,ale stalo se.Proto doporučuji i záložní zdroj k PC(UPS) a stačí i s malou kapacitou aby jste stihli uložit práci a ukončit systém.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den. Archivaci na karty jsem zvolil pouze z důvodu, že jsem neměl Blu-Ray přehrávač, ani TV s USB nebo jinými vstupy pro přehrávání vidoformátů, aní multimediální přehrávač, ale měl jsem k dispozici pouze kartovou HD kameru, proto archivace na karty. Samozřejmě mám uloženy originální zdroje na HDD, a DVD AVCHD. Ale díky za informace ohledně karet.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jsou tam navíc efekty Red Giant,Magic Looks Builder,Cartoon it které v té ceně opravdu jsou,ale já je nepoužívám.Pro mě nemají přínos.Já bych se bez nich obešel,radši bych byl,kdyby tam nechali možnost tvorby menu způsobem tak jak je to ve 12.
Tak tak... Ty báječné pinaklácké přechody využívají jen opravdoví začátečníci v prvotním okouzlení střižnou. Většina časem přijde na to, že je to hrozné a že to rozptyluje a odvádí od sledování filmečku. Tvrdím, že nejlepší střih je takový, kde divák ani nevnímá změnu scény.
Úplně proto postačí pár stíraček, stmívaček a prolínačka - když už to tam musí být. Jen na titulky se dá něco z těch komický přechodů PS použít, ale jen po pečlivé selekci...
Jak mně ale kdysi pravil jeden člověk od EXACU, ta prý právě tyto infantility hodně přispívají k prodeji PS.
Úplně proto postačí pár stíraček, stmívaček a prolínačka - když už to tam musí být. Jen na titulky se dá něco z těch komický přechodů PS použít, ale jen po pečlivé selekci...
Jak mně ale kdysi pravil jeden člověk od EXACU, ta prý právě tyto infantility hodně přispívají k prodeji PS.
Potreboval by som poradiť. Mám PS ULTIMATE 14 a problém spočíva vtom , že ak chcem importovat z dig.kam. (SONY DCR-HC27E) nenájde žiadne zariadenie . Predtým stým nebol problém , len keď som chcel spracovať ďalšie video tak už to nejde. Mám Wind.7 , aj som ho preinštaloval , PC 14 som nanovo naištaloval a nič... Ďakujem za pomoc.
-
- Informace
-