Problém s přidáním hudby

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
Sibia

Nazdárek. Mám takový problém s přidáním hudby, prostě mi tam nejde přesunout. Už vážně nevim jestli tam dělám něco blbě, nebo tak ale zkoušela sem PS vypnout a znovu zapnou, zkoušela jsem tam přidávat i různé písničky ale prostě nic. Když na tu danou písničku kliknu a chci ji přetáhnou, tak se mi tam, pak objevuje takový to přeškrtnutý kolečko, prostě jako když máte ceduli zákaz stání. A přidat to nijak nejde.
Sibia

Tak už je to dobrý, nakonec pomohl restart počítače. Takže se omlouvám, že jsem tu zbytečně zakládala téma a že mě ten restart nenapadl dřív. Pokud to jde tak tohle téma klidně smažte:-)
steviezah
Kontaktovat uživatele:

O nic nejde,zkuste příště ještě uložit projekt pod jiným názvem a vymažte pomocné soubory
starého projektu.Možná restart nebude nutný,ale pokud pomohl,taky dobře.
zdenek2
Kontaktovat uživatele:

Na podobný problém jsem narazil, když jsem chtěl použít nějaký soubor MP3 stažený z Internetu: Ve Windows to přehrát šlo (tuším pomocí MediaPlayeru) ale při pokusu přehrát ho v Pinnacle to nešlo. Pomohlo mi až to, když jsem problematický soubor dal do SoundForge (ten ho byl schopen nabrat i přehrát ... takže o poškozenou hlavičku asi nešlo) a uložil ho pod novým názvem (s parametry o kterých jsem tušil, že je Pinnacle zvládne) a pak už bylo všechno OK.
Vyzkoušel jsem si vícekrát, že Pinnacle nezvládá všechny typy nastavení mp3/wav souborů a i když lze daný soubor ve Windows nějakým programem přehrát, neznamená to že ho Pinnacle bude umět zpracovat.
Zamčeno
  • Informace