Mam Studio 14 a mám problém s funkcí přechody mezi videi. Chci li vlozit mezi dve videa prechod, dole v pracovni casti ho sice vidim, ale kdyz si pustim nahled, tak se mi to u vsech prechodu jen prolne z jednoho videa
do druheho, ale bez efektu. Ani po exportu videa se efekty prechodu nezmneni.Přeinstalaci jsem zkoušel, ale nepomohla...Co mi poradite?
Přechody mezi videi v PS14
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to nemáš originál,najdi si jinou verzi.Jakou máš grafickou kartu,zvládá aspoň minimální doporučenou konfiguraci?ATI karty do řady 9200 v PS nejedou.U Nvidie nevím.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mas povolenou hardwarovou akceleraci ? Dej zatrzitko.
-
- Kontaktovat uživatele:
Všechny zdravím, neboť jsem tu nový a s videem začínám. Pravděpodobně se další problémy ještě vyskytnou, nyní mne ale štve jenom jeden. Pokud mezi dvě videa zařadím přechod tak se mi v náhledu to končící video zobrazuje jako zrnění, nové ukazuje norm. obraz. Když dám export, tak se vždy na tom přechodu sekne a musím to stornovat. Pokud nepoužiju přechod, je vše v pořádku. V rámci seznámení s produktem mám nahraný i free P.Videospin a tam to dělá taky. Zatržítko hw.akcelerace je zatrženo.
mohl by jste mi někdo poradit? děkuji předem
moc tomu nerozumím ale v notebooku mám tohle:
Procesor:
Intel Core i3 370M s frekvencí 2,4 GHz
3 MB L3 cache, 2 jádra, 4 thready
Max TDP: 35 W
Čipová sada: Intel HM57 Express
Paměť:
4 (2+2) GB DDR3 1066 MHz
Grafická karta:
ATI Mobility Radeon HD530v s 512 MB vlastní paměti
mohl by jste mi někdo poradit? děkuji předem
moc tomu nerozumím ale v notebooku mám tohle:
Procesor:
Intel Core i3 370M s frekvencí 2,4 GHz
3 MB L3 cache, 2 jádra, 4 thready
Max TDP: 35 W
Čipová sada: Intel HM57 Express
Paměť:
4 (2+2) GB DDR3 1066 MHz
Grafická karta:
ATI Mobility Radeon HD530v s 512 MB vlastní paměti
-
- Kontaktovat uživatele:
První problém vidím v tom, dělat video v notebooku. O tom se tu na fóru dost píše. Nepíšete, jaký druh videa zpracováváte. MPEG2 nebo AVCHD. Jaké video má výstup z Vaší kamery. Obávám se, že nejslabším článkem notebooku bude grafická karta. Ani procesor i3 asi nebude oplývat buhví jakým výkonem vhodným pro zpracování videa v Pinnacle studio. Co se týká vlastní chyby, osobně tento problém neznám a tak se určitě někdo do diskuse připojí a dokáže najít řešení.
-
- Kontaktovat uživatele:
Přesně to se mi stává také ..... pomáhá mi, když oba klipy, mezi které vkládám přechod vymažu, vložím znova, nechám narenderovat a opět vložím klip ... ale někdy nepomůže ani to .... neodhalil jsem čím se to děje ... ale stává se to jen občas. Ale při exportu mi to napíše chybu, že v tom místě selhalo renderování souborů ... neznámo proč
-
- Kontaktovat uživatele:
K tomuto problému dle mých zkušeností dochází většinou při zahlcení procesů počítače při renderu pomocných souborů a následným poškozením projektu.Použijte příkaz odstranit všechny pomocné soubory a odstraňte projekty,které už nepoužíváte před začátkem nového projektu.Nový projekt si vždy uložte pod nějakým názvem a průběžně ukládejte a přidejte pořadové číslo.Např:fotbal1,fotbal2 atd.Občas se tento problém vyskytl při přesunování videa na časové ose,když jsem si nevšiml,že mezi videama mám mezeru jednoho snímku protože hned po přesunu jsem zmenšil zobrazení časové osy.
-
- Informace
-