Pinnacle Studio 14

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
zdenek2
Kontaktovat uživatele:

1) Asi bych dal takhle vypálené DVD do stolního přehrávače, jestli to tam dělá taky.
2) Zkusil bych vytáhnout VGA a zase zasunout, případně vyčistit kontakty lihem a vyfoukal prach z PC
3) V Pinnaclu bych se podíval, zda je zapnuto renderování na pozadí a zkontroloval bych, zda je dorenderováno před tím, než začnu vypalovat DVD
4) zkusil bych přeinstalovat ovladač VGA karty nejnovějším, který najdu na Internetu (někdy se vyplatí hledat na stránkách výrobci chipu a ne na stránkách výrobce karty!)
5) vyexportoval bych projekt na disk (nevypalovat přímo na médiumDVD) a zkusil se na něj podívat (zkontrolovat) třeba pomocí Power DVD
6) prodloužil bych dobu toho přechodu, který zlobí třeba na 3 vteřiny, pak bych ho vymazal a pak bych tam dal jiný přechod a zkontroloval jestli v náhledu nezlobí
7) zkusil bych přehrát na daném PC jiné starší DVD, jestli také nezlobí
8) zkusil bych totálně vymazat Pinnacle (včetně použití RegDelete!), vymazat temporary soubory a nainstalovat znovu
9) Zkusil bych vymazat daný přechod a pak z obou sousedících záběrů bych vymazal jeden-dva snímky a dal bych tam jiný přechod
10) zkusil bych raději Windows XP nebo Windows 7
11) podíval bych se, jestli není vykřičník u karty VGA ve správci zařízení

To pořadí není samozřejmě správné ... psal jsem to jak mě to napadalo ... všechny tyhle fígle jsem už někdy použil a pomohly mě v řešení nějakého podobného problému.
Vlado

Dík Romulus, Exac tvrdí, že pre Pinnacle 14 potrebujem 4 jadrový.
To sa mi zdá prehnané. Skúsim aktualizáciu gr.karty
Vlado

Dík Romulus, Exac tvrdí že k Pinnacle 14 potrebujem 4-jadrový procesor, čo sa mi zdá byť prehnané.
Vlado

Dík Zdenek2 za kopec nápadov,skusim
steviezah
Kontaktovat uživatele:

Ježíš,tak to je zase perla z Exacu.Já si snad ty jejich rady začnu sbírat.Spousta lidí co tady reaguje má daleko větší přehled.Taková hovadina není ani na stránkách Pinnaclu,čtyř jádro je třeba až od formátu 1920x1080.Kdyby se tam aspoň občas podívali.

Moje zkušenost:formát 1920x1080 mi jel už na 2 jádru 2.8 a dost slušně.
Martin222

Mám problém s Pinnacle 14:

Vložím video vo formáte mpeg2, potom ho zostrihám a vytvorím súbor vo formáte DivX(avi).
Keď ho prehrám, tak seká zvuk tam , kde sa striedajú scény.

Ale, keď vložím video vo formáte AVI a vytvorím video vo formáte DivX tak potom to už ide dobre.

Neviete ako by sa to dalo vyriešiť, aby som vedel vkladať videá vo formáte mpeg2 a vo výstupnom súbore (vo formáte AVI) by mi nesekal zvuk?
micfra

Zdravím všechny a současně žádám o pomoc. Ví někdo jak se dostat na klíč Dolby 2CH Encoding/Decoding? Dle návodu autorů to nějak nefunguje a bez toho se nehnu dále. Ve zkušební verzi tento požadevek nebyl. Děkuji.
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Po registraci programu na stránkách Pinnacle přijdou 4 klíče včetně tohoto.
zdenek2
Kontaktovat uživatele:

Nápověda -> Obnovit aktivační klíče (po totální reinstalaci a pokud byl Pinnacle již registrován)
patak

Ahoj,čtu a čtu, a mám ten samej problém, render, a zelené menu, nevím co s tím
Zamčeno
  • Informace