Dobrý den,
nainstaloval jsem pinnacle a vše fungovalo, začal jsem si vytvářet muj projekt a asi po 2hodinách editace z ničeho nic, právě po tom co jsem si namluvil komentář k jedné fotografi, přejel jsem kurzorem před tu nahrávku na ose a dal přehrát, tak od tý doby už na mně Pinnacle nepronluvil. A vubec netušim proč? V nastavení Pinnacle jsem samořejmně byl milionkrát a vše je v pořádku, to samý co se týče windows nastavení. Ani přeinstalace programu nepomohla, problém tu je stále. Nevíte prosím někco co s tím?
V Editaci nefunguje zvuk.
-
- Kontaktovat uživatele:
Věřím,že jste všechno zkontroloval,přesto doporučuji návod:http://www.youtube.com/profile?user=ste ... JtF4PVSJHY
Zatím všem 100%pomohl.Buď došlo omylem k vypnutí pod náhledovým oknem,ony ty ovládací prvky v Pinnaclu jsou titěrné,nebo je vyplý systémový ovladač pro Pinnacle ve směšovači.
Zatím všem 100%pomohl.Buď došlo omylem k vypnutí pod náhledovým oknem,ony ty ovládací prvky v Pinnaclu jsou titěrné,nebo je vyplý systémový ovladač pro Pinnacle ve směšovači.
Waw.. skvělé. Moc děkuju.
Problém je vyřešen, přičina byla v tom systémovym zvuku uplně nakonci videa, neměl jsem rozkliklý abych je viděl, vubec jsem nevěděl, že tam jsou.
Ještě jednou moc děkuju.
Problém je vyřešen, přičina byla v tom systémovym zvuku uplně nakonci videa, neměl jsem rozkliklý abych je viděl, vubec jsem nevěděl, že tam jsou.
Ještě jednou moc děkuju.
-
- Informace
-