AVCHD v Pinnacle 14 UC
-
- Kontaktovat uživatele:
steviezah: Pěkné návody, to lidem dost pomůže. Mám dotaz - v čem snímáš dění na obrazovce? Potřeboval jsem udělat "videotutorial" a výsledky programů které jsem použil (už ani nevím co to bylo) mě vůbec nenadchly. Díky
-
- Kontaktovat uživatele:
odpověď pro Marta:
Pro nahrávání obrazovky už používám jenom Camtasia Studio7.Zkoušel jsem i Fraps,ze začátku jsem s ním i něco udělal,ale editace mi s tím moc nešla.Camtasia používá svůj kodek,který nemaže písmena,takže se s ním dá a pokud potřebuju něco extra čitelně použiju zoom.Doporučuju tento program,ze všech možných i nemožných mi nejvíce vyhovuje tento.
Jen bych dodal,že všechnu editaci dělám přímo v Camtasia Studio 7,protože pokud to proženu pinnaclem,zmrší se obraz.Zatím jsem nepřišel na to proč tomu tak je.
A tak změna.Už je to dobré,můžu to dělat i v pinnaclu,ale základ musím připravit v CS 7 .
Pro nahrávání obrazovky už používám jenom Camtasia Studio7.Zkoušel jsem i Fraps,ze začátku jsem s ním i něco udělal,ale editace mi s tím moc nešla.Camtasia používá svůj kodek,který nemaže písmena,takže se s ním dá a pokud potřebuju něco extra čitelně použiju zoom.Doporučuju tento program,ze všech možných i nemožných mi nejvíce vyhovuje tento.
Jen bych dodal,že všechnu editaci dělám přímo v Camtasia Studio 7,protože pokud to proženu pinnaclem,zmrší se obraz.Zatím jsem nepřišel na to proč tomu tak je.
A tak změna.Už je to dobré,můžu to dělat i v pinnaclu,ale základ musím připravit v CS 7 .
Používám Pinnacle již několik let,ted jsem si pořídil 14 a kamerku Samsung SSD.
Po stažení souboru HDV z kamery za pomocí Pinnaclu se mi uloží jako MP4 a pokud ho přehraji ve Win. Pl. tak hraje OK.Jakmile si ho chci otevřít v Pinnacle při editaci, tak jede zpomaleně a předbíhá se zvuk.Zkusil jsem kus vyrendrovat, ale stále je to stejné.Nevím co stím mám dělat?Počítač mám vybavený k potřebám Pinnacle 14. Jsem starší tak mi promiňte to neodborné vyjadřování.
Chci podotknout, že pokud chci editovat staré soubory SD tak ty pracují normálně.
Tak bych chtěl požádat zda by měl někdo tu trpělivost a mohl mi vysvětlit co dělám špatně nebo co je zapotřebí opravit. DÍKY...
Po stažení souboru HDV z kamery za pomocí Pinnaclu se mi uloží jako MP4 a pokud ho přehraji ve Win. Pl. tak hraje OK.Jakmile si ho chci otevřít v Pinnacle při editaci, tak jede zpomaleně a předbíhá se zvuk.Zkusil jsem kus vyrendrovat, ale stále je to stejné.Nevím co stím mám dělat?Počítač mám vybavený k potřebám Pinnacle 14. Jsem starší tak mi promiňte to neodborné vyjadřování.
Chci podotknout, že pokud chci editovat staré soubory SD tak ty pracují normálně.
Tak bych chtěl požádat zda by měl někdo tu trpělivost a mohl mi vysvětlit co dělám špatně nebo co je zapotřebí opravit. DÍKY...
-
- Kontaktovat uživatele:
Na váš dotaz jsem reagoval v jiném vláknu,nevšim jsem si,že dotaz jste tu napsal dvakrát.
Problém vyřešen tamtéž
Problém vyřešen tamtéž
Dobrý den, při exportu zpracovaného AVCHD videa na DVD jsou v okénku "typ obrazu" nabízeny dvě možnosti (obě se 17000 kb/s): 1/ BDMV(AVC), 2/ AVCHD. Jaký je mezi těmito způsoby exportu rozdíl?
-
- Kontaktovat uživatele:
Přečtěte příspěvky zde:http://pstudio.martr.eu/forum/read.php?15,4335
Dobrý den, může mi prosím někdo poradit s mým problémem v Pinnaclu 14???? Když udělám video ve formátu AVCHD a přehrávám to na přehrávači, tak ve výsledku jsou v obraze kostičky a různé jiné patvary během filmu. Nedá se na to dívat. Ve formátu DVD nejvyšší kvality super, bez chyb. Děkuji moc.
-
- Kontaktovat uživatele:
Problémů, který zapříčinil kostičkování může být vícero. V některých případech je to věc samotného Pinnacle 14, který obsahuje chybu, jenž tento problém vyvolává. T v tomto případě je možná náprava jen ta, že se dá projekt vyrenderovat v Pinnacle 12. Tam se chyba nevyskytuje. Ten je popsán v tomto vláknu mnou hned, jako první. Další příčinou může být hardware PC, na kterém je video zpracováváno. K pokusu o vyhledání řešení tohoto problému je zapotřebí více podrobných informací, např. o hardware počítače, na kterém AVCHD soubory editujete.
Dobrý den, jsem začátečník, ale už jsem přeci jen pár filmů v Pinnaclu vyprodukovala. Teď mám ale následující problém, film mám upravený, připravený k exportu, dám vytvořit rovnou disk DVD, po ukončení celého procesu mi ale na DVD nejde zvuk. Obraz je v pohodě, ale je to bohužel němý film. Nevíte náhodou, kde může být chyba?
-
- Kontaktovat uživatele:
Nejdříve si podle tohoto návodu:
http://www.youtube.com/user/steviezah#p ... JtF4PVSJHY
zkontrolujte jestli nemáte vypnutý zvuk.Pak se podívejte do nastavení ve vlastnostech projektu jestli máte zatrženou volbu exportovat audio.
http://www.youtube.com/user/steviezah#p ... JtF4PVSJHY
zkontrolujte jestli nemáte vypnutý zvuk.Pak se podívejte do nastavení ve vlastnostech projektu jestli máte zatrženou volbu exportovat audio.
-
- Informace
-