Při nahrávání z DV kamery ve Studiu 14 se objeví hlášení Nepodařilo se získat video ze zařízení
Dobrý den,mám problém při nahrávání z DV kamery ve Studiu 14 se objeví hlášení Nepodařilo se získat video ze zařízení, zkoušel jsem radu dle http://www.exac.cz/phpmyfaq/index.php?s ... artlang=cs , ale bez úspěchu a problém přetrvává. Nedokaže mi někdo poradit ? Mám win 7.. Moc děkuji všem
-
- Kontaktovat uživatele:
Co poradili v Exacu? Já jsem tenhle problém řešil 2x v různých počítačích. U jednoho se to vyřešilo až po reinstalaci Windows a všech dalších programů u druhého se to vyřešilo tehdy, kdy jsem kameru dal do jiného vstupu (počítač měl dva vstupy 1394) a při prvním spuštění s kamerou zapojenou do druhého vstupu se objevila hláška Windows nalezl nové zařízení a nainstaloval se tam driver (asi ten správný), ovšem to se týkalo WinXP. Otázkou také je, zda se nejedná o hardwarový problém (např. výstup z kamery přestal fungovat, nebo kabel mezi kamerou a PC se poškodil). Asi to chce nejdříve vyzkoušet na jiném PC, zda kamera a kabel jsou funkční. Obdobné problémy jsou i při připojování zařízení přes USB. Také se mi to někdy povedlo vyřešit tím, že jsem nekomunikující zařízení strčil do jiného konektoru v PC.
No hardware by měl být ok,předtím jsem na pc měl win XP a starší pinnacle a šlapalo to.. ,pak jsem dal win 7 a nic..
-
- Informace
-