Náhledy v PS14

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
Glao
Kontaktovat uživatele:

Dobrý den, možná tady někde tento problém byl už řešen, ale nenašel jsem ho. V podstatě je to maličkost, ale nevím jak to změnit. Jedná se mi o to, že při nahrání videa z kamery do PS 14 se na obrazovce objeví náhledy všech videoklipů. A tyto náhledy jsou tam nyní zobrazovány stále, i když nahraju další nová videa, opět vidím jen staré náhledy. Jde to někde změnit? Díky za radu.
Glao
Kontaktovat uživatele:

"DÍKY" VŠEM ZA RADU, OPRAVDU "BEZVA" FÓRUM.
steviezah
Kontaktovat uživatele:

A co jsi čekal,že ti někdo bude popisovat jak si máš otevřít složku s videem nebo posunout běžec s náhledy?To snad ne,to je vtip.Tak vyznívá tvůj dotaz,pokud se jedná o něco jiného,tak to upřesni.
Glao
Kontaktovat uživatele:

Není to můj problém, ale u mého známého. Nabídl jsem se, že se podívám po Netu a něco zjistím. Bohužel jsem nic nenašel. Jedná se o to, že když si otevře videa v PS14, vidí tam určité náhledy. Příště si otevře úplně jiná videa, ale vidí opět jen ty staré náhledy. Když na ně klikne, otevře se mu nové video, ale náhled je ten původní, nikoli nový. Takže se mu zobrazují jiné náhledy videí než jaké ve skutečnosti v PS14 otevřel.
steviezah
Kontaktovat uživatele:

Podle této chyby usuzuji na neoriginál program.Zkuste nejdříve odstranit pomocné soubory všech projektů,pokud to nepomůže stáhnout jinou verzi.Další možnost je stáhnout originál trial,ten otestovat zda se nejedná o chybu v systému.V XP by to mohly způsobovat chybějící součásti Windows jako je NetFramework,WMEncoder 9,DirectX v aktualizované verzi,Microsoft Visual CC++ včetně SP3.
Glao
Kontaktovat uživatele:

Běhá to pod WIN 7 a program je originál, teda myslím PS14 :-)
steviezah
Kontaktovat uživatele:

Na jakém železe to běhá běhá,Win 7 32b a 64b verze Enterprise i Ultimate mám otestovány,a nejen já v tomto foru a s takovým problémem jsem se se nesetkal.Takže pokud jde o originál studio reklamovat,nebo je něco v operačním systému špatně a je třeba vyměnit za jinou verzi.Momentálně mám v systému Win 7 32 naistalované Studio 12 i 14 současně a nejsem schopen si Vaši chybu nijak nasimulovat.
Glao
Kontaktovat uživatele:

Nainstalováno je WIN 7 Ultimate - 64bit. Mám takový pocit, že tam je porpvé 64bit, dřív měl známý WIN XP, pak WIN 7 - 32bit. PS různá od 10 až po 14, vždy originál, nikdy žádný problém neměl, až teď.
steviezah
Kontaktovat uživatele:

Takže pokud správně chápu ,14 ie origo a na jiném systému běhala.Takže nic jiného nemůžu vydedukovat než,že chyba je v systému.Budete muset udělat reinstal,ale včetně všech aktualizací.Opomněl jsem dodat,14 jsem měl i na Win 7 64b a bez problému.
Glao
Kontaktovat uživatele:

Ano, PS 14 je originál. Na jiném systému asi neběhalo, protože původně bylo nainstalováno WIN XP, tam byly starší od PS 10 výše. Pak bylo nainstalováno WIN 7 - 32bitů, a tam nevím, jestli se tento problém vyskytl. Instalace byla jen na chvíli a možná nebylo PS 14 vůbec nainstalováno nebo spuštěno. Pak bylo naistalováno WIN 7 - 64bitů a teprve po té se problém objevil. Instalace je stará cca měsíc, všechny ostatní programy fungují normálně. Mohu jedině zkusit půjčit PS 14 od známého a zkusit nainstalovat u sebe na WIN 7 - 32bitů, schválně jak se to bude chovat. Jinak mě toho moc nenapadá. Ta instalace u známého byla docela na dlouho, chtěl tam dost dalších programů, nerad bych to teď po měsíci znova předělával, když už mu to tak nějak vše chodí (krom výše popisované chyby). Ale uvidíme...
Zamčeno
  • Informace