Jak opravit projekt po pádu Studia 14?

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
čurda

Zdravím Vás všechny užiavatele PS. Mám takový problém. Po dovolené jsem si na místo 12tky naistaloval 14tku a pustil se do střihu... Několikrát mi spadla, ale vždy jsem po znovu spuštění dal pokračovat na stejném projektu a pohoda... Dnes jsem už byl skoro ve finále a po dvou pádech, mi volba projektu již nenaskočila. Otevřel jsem si ho tedy ručně a ehle je prázdný!!! :-( Co teď, nevíte někdo??? Našel jsem několik pracovních složek s různými daty, jen nevím jak ten projet asociovat s patřičnou složkou... Tedy pokud to vůbec jde...

Všem děkuji za rady. Martin
kajko

Obávám se, že něco takového už nejde. Aspoň mě se to nikdy v podobné situaci nepodařilo u žádné verze studia. Jedině se dá takové situaci předcházet tím, že průběžně kromě běžného ukládání v průběhu práce se ještě občas dá ULOŽIT JAKO... a projekt se uloží pod jiným názvem, který pak slouží jako záloha pro případ pádu toho hlavního.
Na druhou stranu, co se týká pádů, tak Studio 14 se mně zatím chová vzorně a je to jen výjimečné. Ale je fakt, že mám takřka nový počítač docela slušné úrovně.
Zamčeno
  • Informace