Nezdařilo se získání videa se zařízení
-
- Kontaktovat uživatele:
Panasonic DV,to je velmi obecný popis.To je kamera,která ukládá na pásku?Má to USB?Trošku toho napiš víc,pak ti někdo může poradit.
Panasonic DV kamery mají připojení přes USB - tím se stahují fotky z vestavěného foťáku do počítače. A pak mají připojení přes Firewire (neboli rozhraní IEEE 1394) a tím se přehrává natočený film do střihového programu, například Pinnaclu. Pokud kameru připojíš přes USB a chceš stahovat natočené video, tak to v žádném případě nepůjde a střihový program kameru nevidí. Kamera musí být vždy připojena kabelem Firewire, problém může nastat v případě, že tímto rozhraním nedisponuje tvůj počítač, protože toto rozhraní není u počítačů tak úplně běžné.
-
- Kontaktovat uživatele:
Prosím o radu: Nemohu nahrát z DV kamery Panasonik (pásková) záznam do Pinaccle 14 přes MovieBox do notebooku. Zapojení mám v pořádku, naskočí mi Import, dokonce to najde i video kameru, takže ji mohu ovládat myší přes program, ale problém je v tom, že v náhledu je napsáno "Nezdařilo se získání videa ze zařízení" a záznam se nenahraje. Nemohu přijít na to v čem je chyba. Díky za odpověď.
-
- Kontaktovat uživatele:
Prosím o radu: Nemohu nahrát z DV kamery Panasonik (pásková) záznam do Pinaccle 14 přes MovieBox do notebooku. Zapojení mám v pořádku, naskočí mi Import, dokonce to najde i video kameru, takže ji mohu ovládat myší přes program, ale problém je v tom, že v náhledu je napsáno "Nezdařilo se získání videa ze zařízení" a záznam se nenahraje. Nemohu přijít na to v čem je chyba. Díky za odpověď.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Zkus tuhle radu:http://www.exac.cz/phpmyfaq/index.php?s ... artlang=cs
-
- Kontaktovat uživatele:
steviezah: Díky za radu. Zkusil jsem ji, ale nepomohlo to. Tak jsem ze zoufalství zkusil jiný druh zapojení. Odpojil jsem DV kabel a připoji video kabel (žlutý, bílý, červený). Naskočil mi program "Pinaccle-USB Video Composite", zobrazil se obraz z videokamery, na kameře jsem spustil play myší jsem klikl na "spustit zaznam" a už to šlapalo.
-
- Kontaktovat uživatele:
Takto stahované video je dle mého názoru obrazově degradováno. Možná se mýlím, ale touto cestou, kterou zde uvádíte, se video přepočítává do analogového signálu a potom zpět do digisignálu DV. A proč používáte MovieBox a netaháte video přímo z kamery do PC, přes FireWire (DV) kabel?? Váš notebook ho nemá FireWire konektor?
-
- Kontaktovat uživatele:
Romulus: Asi máte pravdu. Prvotní nadšení už vyprchalo. 1.video mi šlo doccela dobře, ale při 2. se to sekalo a dělalo to pěknou paseku. Movie Box jsem si byl nucen pořídit právě kvůli konektoru Fire Wire, abych mohl natáčet přes DV. Můj notebook nemá Fire Wire vstup. Jak to tak vypadá je to asi zbytečný. Mohl by jste mi prosím poradit nějakou fintu jak nato? díky.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jednou z možností je PCMCI IEEE1394. Ovšem jen v případě, je-li Váš notebook tímto vstupem osazen. Není-li tomu tak, je dobrá rada drahá. Nechat si třeba stáhnout video z kamery v nějakém stolním PC s FireWire do externího harddisku a něho to překopírovat do notebooku. Osobně nejsem zastáncem editace videa v přenosných počítačích. Až na vyjímky nesplňují hardwarové nároky a práce samotná je zdlouhavá a nepohodlná.
-
- Informace
-