PROBLEM - UMI:Warning No IRQ driver selected
-
- Kontaktovat uživatele:
Bezproblemove jsem pouzival PS 14 Ultimate na Win7 x64bit. Mel jsem vsak nehodu se svym PC a byl jsem nucen vymenit zakladni desku. I kdyz jsem mel zalohu systemoveho disku v Acronisu, obnova se na nove desce nedarila. Rozhodl jsem se pro novou instalaci. Instalace probehla v poradku (win7,PS14,veskere doplnky).Vzdy jsem zkousel spustit studio a bylo v poradku. Zacal jsem instalovat i ostatni potrebne softy. Asi po 4 programech jsem znovu zkusil pustit PS a uz mi nabehla hlaska : UMI:Warning No IRQ driver selected . Studio nasledne spadlo. Kdyz ho preinstaluji, hlaska sice zmizi, ale ve studiu nejde spusit temer nic. Nezobrazi se ani videa v casove ose, ani videa z alba. Nepomaha ani obnova disku z doby, kdy jeste vse chodilo bez problemu. Jedine co mohu, je znovu nova instalace. Tu jsem delal uz 4x a vzdy se mi to objevilo. Tento problem se tu na foru uz objevil, ale me jeho reseni nic nepomohlo. Neco jsem zkousel i ze zahranicnich www, ale stale nic. Mam snad problem nekde s hardwarem ? Nebo nejake ovladace ? Jsem z toho zoufaly, protoze Studio pouzivam opravdu hodne. Pripominam, ze ve winXP to chodi. Ale ve win7 jsem v tom makal asi pul roku a moc spokojenej. Prosim poradte.
-
- Kontaktovat uživatele:
Našel jsem tohle:
http://avid.custkb.com/avid/app/selfser ... r+selected
Pokud tě to na stránky nepustí zaregistruj se na Pinnacle forum a zadej odkaz znova.Pokud by jsi měl problém s registrací,tuším,že registrace je vázaná na Pinnacle seriové číslo,už si to nepamatuju,písní stáhnu ti to sem.
Pro ostatní:
Jde o to stáhnout od Avidu soubor umi.ini a ten nakopírovat do patřičného adresáře.Pokud to nepomůže je třeba reinstal.Nejdříve je třeba stáhnout soubor Regdelete,který vyčistí registry od instalace,pro 12 a 14 je shodný.Pak nakopírovat instalační DVD do nějakého adresáře a z toho spustit instalaci
http://avid.custkb.com/avid/app/selfser ... r+selected
Pokud tě to na stránky nepustí zaregistruj se na Pinnacle forum a zadej odkaz znova.Pokud by jsi měl problém s registrací,tuším,že registrace je vázaná na Pinnacle seriové číslo,už si to nepamatuju,písní stáhnu ti to sem.
Pro ostatní:
Jde o to stáhnout od Avidu soubor umi.ini a ten nakopírovat do patřičného adresáře.Pokud to nepomůže je třeba reinstal.Nejdříve je třeba stáhnout soubor Regdelete,který vyčistí registry od instalace,pro 12 a 14 je shodný.Pak nakopírovat instalační DVD do nějakého adresáře a z toho spustit instalaci
-
- Kontaktovat uživatele:
to"steviezah" Ten odkaz jsem samozrejme taky vygooglil a soubor si stahl. To vsak nepomohlo. Reinstal studia jsem udelal (bez regdelete). Instalacku mam na hdd a preinstalnout to sice slo, ale nezobrazuje se mi video ani z alba, ani z osy. Proste nejde vubec spustit prohlizeni klipu. Jezdec se nerozjede ani v ose, ani v albu, ani pri trimovani. Muzu to zkusit jeste s regdelete, ale moc tomu neverim. Prijde mi to jako hardwarova kolize se studiem. Fakt nevim. Kdyz to nepomuze, budu muset zpet na winXP a to je krok zpet.
-
- Kontaktovat uživatele:
No je to možné,v XP je jinak ošetřen řadič přerušení.Zkus se podívat do BIOS základní desky jak máš nastaveno řízení IRQ,pokud ho v nabídce biosu najdeš.Všechny přerušení by měly být Available.Můžeš zkusit přiřadit IRQ výhradně pro grafickou kartu.Popřípadě bych zkusil instalaci jako správce v režimu kompatibility.
Jěště bych zkusil stáhnout nejnovější trial přímo od Pinnaclu.Ti zmetci s tichou duší mění trial verze,já jsem začal na trial HD,teď je ke stažení trial Ultimate.Pokud by ani to nepomohlo,tak bys měl opravdu smůlu,a Pinnacli moc dobře vědí proč u popisu produktu neuvádějí výslovně kompatibilitu s WIN 7 64.
A tak omlouvám se teď jsem to kontroloval,je tam změna a upřesnění proti tomu co tam viselo před časem.Podpora je od XP SP3, Visty SP2,WIN7.Ale o 64 bitu ani slovo.
Tvůj problém v současnosti na foru Pinnaclu řeší 3 uživatelé,ale zatím nemají odezvu.
Jěště bych zkusil stáhnout nejnovější trial přímo od Pinnaclu.Ti zmetci s tichou duší mění trial verze,já jsem začal na trial HD,teď je ke stažení trial Ultimate.Pokud by ani to nepomohlo,tak bys měl opravdu smůlu,a Pinnacli moc dobře vědí proč u popisu produktu neuvádějí výslovně kompatibilitu s WIN 7 64.
A tak omlouvám se teď jsem to kontroloval,je tam změna a upřesnění proti tomu co tam viselo před časem.Podpora je od XP SP3, Visty SP2,WIN7.Ale o 64 bitu ani slovo.
Tvůj problém v současnosti na foru Pinnaclu řeší 3 uživatelé,ale zatím nemají odezvu.
Užívám studio Pinacle 14 asi 2 roky ,ale ted se mi objevila hlaška No IRQ driver selected a studio mi hlasí IRQ priority low medium -mám tomi rozumět že studio nemá dostatek paměti na 5 hod. záznam- porad mi prosím - Jarmila
-
- Informace
-