PCM zvuk v AVCHD

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Dobrý den všem. Prosím Vás, jaké máte zkušenosti s převodem zvuku Dolby Digital do PCM v Pinnacle 14 ve výpočtu AVCHD projektu? Mně osobně se vždy Studio těsně před koncem renderingu zastaví, jakoby zamrzne a i když zdánlivě dál, třeba celé hodiny pracuje, nic se ve skutečnosti neděje a já musím výpočet projektu zastavit a aplikaci Pinnacle 14 UC restartovat. Potom ze zoufalství nastavím nekvalitní DD 2.0 a vše proběhne bez dalších zádrhelů. Má snad někdo full HD kameru, která nahrává přímo PCM zvuk a ne ořezaný DD 2.0 nebo 5.1??? Jinak nechápu, proč je toto nastavení v Pinnacle proveditelné, když nefunguje.
steviezah
Kontaktovat uživatele:

Já bych to viděl na nějakou neaktivovanou funkci nebo opět pináklovský zádrhel.Tohle uživatel nebude potřebovat,betatesteři pokud vůbec nějací byli na to nepřišli a my můžeme zase laborovat.
Zkusil jsem export do AVCHD se standartním nastavením,zvuk jsem změnil na PCM a projekt se mi vyrenderoval,ale bez zvuku.Při opětovném renderu s DD 2.0 v pořádku.Následovala sprška nadávek a ve volných chvílích mám zase nad čím laborovat.Je to hnus velebnosti,jdu blejt.
Zamčeno
  • Informace