Pinnacle Studio 14

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
robo

Pro steviezah: díky moc ,vlastně mi neporadili ani v exacu. Ještě bych se chtěl zeptat je rozdíl v ps 12 a ps 14 v nárocích na počítač tedy poud jela 12 tak by to mělo stačit i na 14§ díííky moc /P.S. budu rád když se ti podaří něo vymyslet,díky/
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Podle mých skromných zkušeností je 14 obecně rychlejší ve výpočtech, ale také náročnější na grafickou kartu a také mu "chutnají" více nejmodernější procesory Intel i5 a i7 a minimálně! 2GB RAM pamětí, min DDR 2 nebo DDR3. Zkušenosti jiných lidí na jiných PC sestavách mohou být odlišné. Hovořím jen za sebe, nikoliv obecně.
Zkal
Kontaktovat uživatele:

Už jsem to sem psal, že mi 14 počítá v 2*real time na W7/32 s pocesorem INTEL Core 2 Quad Q9400 - 2.66GHz. Mám tam 4G RAM ale při renderingu si to veme tak 1,7G RAMky.
V Exacu mi tvrdili, že více jak 2G RAM soft obsloužit neumí.
Je to tak nebo ne prosím?
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Mně osobně na W7 x64bit Ultimate, když Pinnacle počítá AVCHD jede RAM paměti, až skoro do 3GB a procesor i7 2.66GHz je vytížen na 95-98%.
steviezah
Kontaktovat uživatele:

Pro robo:
Ps 12 mi donedávna jela na II Athlon2X 2,2Ghz,2GB RAM,1GB Videoram v ATI 4650.Po doinstalaci 14 přišlo malé překvapení : 14 jela rychleji a stabilněji.Pokud máš podobný stroj na slušnou práci to už je.Testováno Win 7 Ultimate a Enterprise 32b i 64b.
Po upgradu na 4X Athlon 930 na 2,9GHz,RAM 3GB,videokarta zůstala, jen ten rozdíl je ještě větší mezi oběma PS.
robo

Pro steviezah:díky , juknu na to , ale v tomhle asi ten problém nebude. r
Zkal
Kontaktovat uživatele:

Tak pánové koukám, že nám v podstatě stroje šlapou....
Jen já po UPG kodeků u PMB na 1,5 stále bez digi zvuku u AVCHD v Poweru i WMP.
V PMB mi kupodivu zvu jde. Tak to tedy Zkal
steviezah
Kontaktovat uživatele:

Pro robo:
nepotěším tě,ale chyba v importu je způsobena PS 14.Pokud ti vPS 12 vše jelo a ve 14 nejede,nic neřeš,nahrej to ve 12 a zpracuj ve 14.PS 14 je zhovadilý kus softu,který je kompatibilní jen s tím co uznali za vhodné panáčci v Pinaclu.

Nainstalil jsem si znova Corel X3 Video Studio a ejhle ten mi všechny periferie našel a dokonce s nimi spolupracoval ještě lépe než PS 12 a hlavně bez problémů.
Takže můj předchozí dotaz postrádá smysl a nemíním dál svůj problém řešit.Tímto děkuji za rady co s tím,ale rozhodl jsem se jít cestou nejmenšího odporu a končím s nekonečným laborováním.Nehodlám kupovat grabovací karty a zkoušet která mi pojede,protože Pinákli pro jistotu ani neuvádějí jakou kartu podporují(samozřejmě kromě jejich ).Momentálně mám hybrid kartu Kworld DVBT 320SE,což je karta stará 2 roky(u nás)a PS 14 ji nenajde,ve 12 a v Corelu se objeví.Je fakt,že Kworld nic moc značka,časem pobádám a koupím jinou,nebo zkusím sehnat někde kartu přímo od Pinaklu.

Takže pokud potřebuju nahrávat z DV nebo VRC použiju Corel a zpracování udělám v PS 12 pokud budu potřebovat menu a submenu.Na jednoduché menu nebo autoplay DVD použiji 14.Trochu složité,ale už mě nebaví pořád laborovat.

Tím bych se dostal k meritu věci:PS 14 je dobrý soft,ale ne pro ty co mají starší periferie,protože pak nastává kolotoč zkoušení a hledání jak to rozjet.No a taky je třeba slevit z editačních nároků oproti 12.
robo

Pro steviezah: díky moc, problém je v tom že 12 -tku už nemam proto jsem koupil 14. Tak ted nevím co s tím.r
Romolus
Kontaktovat uživatele:

To je chyba. Osvědčeného, byť starého software není nikdy záhodno se zbavovat. Verze 12, se dá pořád najít na internetu. Stačí mít schováno sériové číslo a je vše OK.
Zamčeno
  • Informace