StudioPatch9_4_0_25_light
Po instalaci patche se mi přepnulo Studio do NTSC a nejde mi přepnout do PAL. Pěkný shit. Nevíte někdo jestli není jiná cesta než přeinstalování?
Kukni sa do "Pridat, alebo odobrat programy" niektore upgrady sa v minulosti tu dali odstranit.
PAL je mozne prepnut, aspon u mna pred zacatim noveho projektu. Ak cokolvek vlozis na casovu os tak uz nie.
Opat doporucujem zatial neinstalovat BETA verzie. Radsej byt trpezlivy, u Pinnacle to plati dvojnasob.
PAL je mozne prepnut, aspon u mna pred zacatim noveho projektu. Ak cokolvek vlozis na casovu os tak uz nie.
Opat doporucujem zatial neinstalovat BETA verzie. Radsej byt trpezlivy, u Pinnacle to plati dvojnasob.
Pre vsetkych uzivatelov Studia.
Ak nechcete mat zybtocne problemy NEDOPORUCUJEM INSTALOVAT, ziadne BETA verzie.
Pinnacle sa zacina podobat mrvosoftu, najprv vyhodia shit soft a potom rychle opravy.
Ak nechcete mat zybtocne problemy NEDOPORUCUJEM INSTALOVAT, ziadne BETA verzie.
Pinnacle sa zacina podobat mrvosoftu, najprv vyhodia shit soft a potom rychle opravy.
Ahojte, po inštalácii Patchu som mal problémy s použitím spomalovačiek a pod. doplnkov, ktoré sa mi uzamkli, no po reštarte už bežalo všetko OK, no mám tento problém - pri písaní titulkov mi prestali ísť dĺžne a mäkčene... a zablokoval sa mi archív s titulkami...
Čo robiť ?
Čo robiť ?
-
- Kontaktovat uživatele:
Aku mas teraz verziu? Aky archiv s titulkami? Tie co su sucastou Studia?
Posledna je 9.4.3 a je to ostra.
Doporucujem ju instalnut.
Posledna je 9.4.3 a je to ostra.
Doporucujem ju instalnut.
- mám verziu 9.4
- po vytvorení nového titulku sa tento dá uložiť do zložky "vlastné"
- áno, sú súčasťou Studia
komunikovali sme spolu cez e-mail ohľadom Patchu...
Dá sa dodatočne zistiť, aký Patch som použil ?
A ešte k titulkom - po otvorení si zložky s nimi a kliknutí na vybraný sa odjaví hláška o nenájdenej ceste C:..., no viac ma trápi nemožnosť použitia dĺžňov a mäkčeňov...
- po vytvorení nového titulku sa tento dá uložiť do zložky "vlastné"
- áno, sú súčasťou Studia
komunikovali sme spolu cez e-mail ohľadom Patchu...
Dá sa dodatočne zistiť, aký Patch som použil ?
A ešte k titulkom - po otvorení si zložky s nimi a kliknutí na vybraný sa odjaví hláška o nenájdenej ceste C:..., no viac ma trápi nemožnosť použitia dĺžňov a mäkčeňov...
-
- Kontaktovat uživatele:
Aky patch si pouzil je asi problematicke zistit.
Ja osobne titulky vkladam nasledovne.
Double klik na snimok v casovej osi-titulky (vpravo ikona) - vyber priehladny alebo normal.
Klik na vzor a napisem text.
Vpravo je potom i volba pisma. Tam treba vyskusat, ktore podporuju narodnu diakritiku.
Na vyskusanie mam jednu oblubenu vetu. Ked tuto vetu zobrazi v poriadku, tak je font OK.
"Kôň šťastne preskočil prekážku".>:D<
Nenajdena cesta k titulkom, ak sa jedna o vlasten titulky tak by som ich ukladal do adresara Pinnacle. Vytvor si tam vlastnu slozku.
Ja osobne titulky vkladam nasledovne.
Double klik na snimok v casovej osi-titulky (vpravo ikona) - vyber priehladny alebo normal.
Klik na vzor a napisem text.
Vpravo je potom i volba pisma. Tam treba vyskusat, ktore podporuju narodnu diakritiku.
Na vyskusanie mam jednu oblubenu vetu. Ked tuto vetu zobrazi v poriadku, tak je font OK.
"Kôň šťastne preskočil prekážku".>:D<
Nenajdena cesta k titulkom, ak sa jedna o vlasten titulky tak by som ich ukladal do adresara Pinnacle. Vytvor si tam vlastnu slozku.
Titulky vkladám v princípe rovnako, no robím ich do športových záberov - strelcov gólov a pod. - a tak aby boli v celom filme zhodné veľkosťou, umiestnením a pod. vyťahujem si už použité z Pinnacle adresára - Titles - vlastné, upravím a nové uložím. V tom je problém, že sa zrazu neviem dostať do uložených, podľa všetkého preto, lebo sú tam použité dĺždne a mäkčene, ktoré sa mi zrazu perstali objavovať. Fonty som vyskúšal už všetky... Ak mi niekto nedokáže poradiť, včom je problém, asi budem musieť urobiť reinštaláciu Pinnaclu (tých titulkov bolo hádam 70-80).
-
- Informace
-