Při zápisu snímků se kousne

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
brofa
Kontaktovat uživatele:

Dám export videa na disk,začne zápis snímků a po nějaké době se to kousne a nepokračuje v zápisu.Zajímavé je to,že je to pokaždé na jiném místě.Nevíte někdo kde by mohl být problém.
kajko

Důvodů může být nepřeberné množství, těžko říct, který bude ten pravý. Nabídnu jeden z nich, stávalo se mi něco podobného, navíc ještě ve vyrenderovaném souboru chyběly občas některé složitější přechody. Vyzkoušel jsem všechno možné, nakonec jsem zjistitll, že problémy byly v harwaru počítače. Když jsem kontroloval vnitřek skříně, zjistil jsem, že ventilátor chlazení grafické karty se sice točí, ale je z velké části zalepený prachem. Tak jsem prach odstranil, pro jistotu ještě vyčistil ventilátor na procesoru a celkově prach vyfoukal, a najednou bylo renderování naprosto v pohodě. Zdánlivě nesouvisející věc, počítač nehlásil žádné problémy, a přesto tam asi nějaké byly.
brofa
Kontaktovat uživatele:

Tak jsem si stáhnul core temp32 a zjistil jsem,že teplota CPU v mém notebooku se pohybuje od 90 stupňů až po neuvěřitelných 98 stupňů při turbo režimu.Po použití vysavače se teplota snížila o celích 20 stupňů a tím jsem odstranil i můj problém s kousáním pinnacle studia 11 při zápisu snímků.Tímto ti děkuji za radu.
Zamčeno
  • Informace