Export videa - chyba

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
Ondřej

Prosím o radu, neumím vyexportovat vytvořený projekt. Pokaždé mi to cca v 3/4 exportu vyhodí tuto hlášku:

"Chyba exportu: reálný čas c:\programdata\studio12\data\render/spolu na hory1b3e0200\dvd\studiosequece\temp(1)04.m2v"

Prosím poraďte, musím to video odevzdat o víkendu :(
Děkuji
Tomas

Záležitost typická pro PS, alespoň co pamatuji. Nemáš v tom místě Ondro kde to padne nějaký přechod, fotku....... Zkusil bych odebrat, vyměnit, nebo vložit znovu.
Ondřej

Hm jj je to v sekvenci fotek. Díky za radu, jdu sledovat kde to spadne :(
Ondřej

Tomáši, díky moc už to funguje :)
Tomas

Super. Tak ať to stihneš.
kajko

Může to tímhle být, ale mě se v jednom projektu tahle chyba vytrvale projevovala a nebylo to vadným přechodem či něčím podobným, protože když jsem třeba přechod odstranil, záběry v onom místě zkrátil či prodloužil, začalo to dělat zas někde jinde. Jednalo se o projekt vytvořený ze záběrů ve formátu *.MOD, do kterého nahrávají některé nové kamery. Spíš se mi zdálo, že to nestíhá počítač. Nakonec po neúspěšných pokusech jsem to musel vyřešit tak, že přes hodinu dlouhý projekt jsem rozdělil na dva kratší, ty pak bez menu vyrenderoval do 2 souborů MPEG s vlastním nastavením datového toku a rozlišení jako DVD kompatibilní. A tyhle dva soubory jsem pak v novém projektu už bez dalších úprav spojil, přidal menu a nechal renderovat, zase s vlastním nastavením, stejným jako u těch souborů předtím, aby se to nemuselo znovu překódovávat. Renderování se podařilo. Ale je to takové nouzové řešení, určitě by to mělo fungovat i standardně.
Zamčeno
  • Informace