Změna velikosti
-
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jedna hloupá otázka.Konečně jsem dodělal první větší projekt a před renderováním (Export videa) bylo vpravo dole u DVD červeně napsáno,že jsem o 7 min. přetáhl kapacitu.Tak v nastavení dám automat,VBR - kvalita se ze 100% změní na 96%,dostupnost 103min/využito 78min -ale Stav stále hlásí Projekt je příliš velký pro umístění na disk.Co jsem zase zpackal?
-
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš málo místa na disku na který Renderuješ?
-
- Kontaktovat uživatele:
Hmm,schválně jsem před tím defragmentoval disk a u něj mám ve studiu vpravo nahoře tyto popisky - disk (C) - volno 75562 MB,využito 44484MB,velikost12583MB (vycházel sem z toho,že to poslední číslo je to kolik PS potřebuje na projekt).
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to přesně jak píšeš. 75GB by mělo stačit
.
V tom poli u exportu jak je "Dostupnost" bys měl mít nějaký čas. Pokud je to pole označeno červeně, nevleze se ti to na DVD. Pokud je to modré a zbývá nějaký čas, mělo by to jít.

V tom poli u exportu jak je "Dostupnost" bys měl mít nějaký čas. Pokud je to pole označeno červeně, nevleze se ti to na DVD. Pokud je to modré a zbývá nějaký čas, mělo by to jít.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ty časy jsou popsány v prvním příspěvku a z těch červených se mi to právě změnilo na modrá čísla.Ještě mě napadlo,že jsem dal "spočítat,ale nevypalovat",protože jsem to chtěl zkontrolovat,nevím jestli to může mít vliv,přes den renderování pustit nemohu abych to ozkoušel.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to tím bylo,nechápu,ale prostě jak jsem zaškrtnul "vypálit-vysunout",zmizelo plkání o příliš velkém proektu a už jelo renderování...
-
- Informace
-