Rendrování menu
-
- Kontaktovat uživatele:
Mám problém s rendrováním menu. Po vytvoření kapitol vše vyzkouším a vše v pořádku funguje. Jakmile však začnu vytvářet DVD disk, po chvilce rendrování obraz zmizí a objeví se zelená barva. Nepomohlo ani přeinstalování programu. Podotýkám, že toto nastalo po instalaci upgrade 12.1. V základní verzi 12.0 to bylo bez problémů. Můžete mi někdo poradit?
Prosím o radu,
při vytvoření menu disku mi na počítači funguje při náhledové obrazovce, ale po vyrenderování a vypálení na disk nejde menu disku ani na PC ani na jiném přehrávači.
Setkal se s tím někdo ? Díky.
Druhý problém: po vyrenderování a vypálení na DVD je zvuk na přehrávači i na PC, kde jsem to pálil, zkreslený (jakoby rychlejší), ale na jiném PC je zvuk OK. Nevíte co s tím ? Díky za odpověď.
při vytvoření menu disku mi na počítači funguje při náhledové obrazovce, ale po vyrenderování a vypálení na disk nejde menu disku ani na PC ani na jiném přehrávači.
Setkal se s tím někdo ? Díky.
Druhý problém: po vyrenderování a vypálení na DVD je zvuk na přehrávači i na PC, kde jsem to pálil, zkreslený (jakoby rychlejší), ale na jiném PC je zvuk OK. Nevíte co s tím ? Díky za odpověď.
-
- Kontaktovat uživatele:
to MilanS:
Pane co bych osobně proveld já (neříkám že to máte dělat.!!) odinstaloval bych upgrade, pokud jste ovšem provedl opakovanou instalaci původní verze 12 tak nezbývá než kompletní odinstalování programu + provedení vyčištění registrů windows - MUSÍ DĚLAT ZKUŠENÝ UŽIVATEL.!!!
Pozor na to : pokud máte vícero programů Pinnacle - aby jste nesmazali v registrech co nemáte.
rozhodně provedení záloh - veškerých souborů (mám na mysli vlastních vytvořených z PS12)
a znovu nainstalovat původní PS12
JEŠTĚ JEDNOU OPAKUJI - NEŘÍKÁM ŽE TO MÁTE DĚLAT - Tak bych to udělal na vaše místě já.
Rada do budoucna - je rozumné pořídit si nějaký zálohovací program, já používám český Acronis, kde si bud nastavíte provedení obrazu disku a nebo tenhle obraz disku před nainstalování jakéhokoliv programu, budeli fungovat je vše OK, nebudeli provedete obnovu z obrazu a pracujete dál.
Lakatos Dezo
Pane co bych osobně proveld já (neříkám že to máte dělat.!!) odinstaloval bych upgrade, pokud jste ovšem provedl opakovanou instalaci původní verze 12 tak nezbývá než kompletní odinstalování programu + provedení vyčištění registrů windows - MUSÍ DĚLAT ZKUŠENÝ UŽIVATEL.!!!
Pozor na to : pokud máte vícero programů Pinnacle - aby jste nesmazali v registrech co nemáte.
rozhodně provedení záloh - veškerých souborů (mám na mysli vlastních vytvořených z PS12)
a znovu nainstalovat původní PS12
JEŠTĚ JEDNOU OPAKUJI - NEŘÍKÁM ŽE TO MÁTE DĚLAT - Tak bych to udělal na vaše místě já.
Rada do budoucna - je rozumné pořídit si nějaký zálohovací program, já používám český Acronis, kde si bud nastavíte provedení obrazu disku a nebo tenhle obraz disku před nainstalování jakéhokoliv programu, budeli fungovat je vše OK, nebudeli provedete obnovu z obrazu a pracujete dál.
Lakatos Dezo
Na vyčištění registrů existuje utilitka RegDelete přímo od Pinnacle. Ke stažení např. na www.erpea.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Ano Tomáš má pravdu, i to se dá použít, existuje spousta podobných programů na čištění registru Win. Jenže pokud nad takovýma programama nemáte kontrolu - nevíte co dělají a někdy můžou uškodit. Ale to je na jiné fórum.
Pokud má Pinnacle vlastní soft, tak to bude snad fungovat v pořádku.
MilaneS nezbývá Vám nic jiného než to vyzkoušet, dejte pak vědět.
doplnění k hornímu mému příspěvku - záloha stací pouze systémového disku (zpravidla C:)
Lakatos Dezo
Pokud má Pinnacle vlastní soft, tak to bude snad fungovat v pořádku.
MilaneS nezbývá Vám nic jiného než to vyzkoušet, dejte pak vědět.
doplnění k hornímu mému příspěvku - záloha stací pouze systémového disku (zpravidla C:)
Lakatos Dezo
-
- Informace
-