Rendrování menu

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
MilanS
Kontaktovat uživatele:

Mám problém s rendrováním menu. Po vytvoření kapitol vše vyzkouším a vše v pořádku funguje. Jakmile však začnu vytvářet DVD disk, po chvilce rendrování obraz zmizí a objeví se zelená barva. Nepomohlo ani přeinstalování programu. Podotýkám, že toto nastalo po instalaci upgrade 12.1. V základní verzi 12.0 to bylo bez problémů. Můžete mi někdo poradit?
Jiří

Mám úplně ten samý problém. Vůbec nevím co s tím.
Prosím poraďte někdo. Díky.
Jiří

Prosím o radu,
při vytvoření menu disku mi na počítači funguje při náhledové obrazovce, ale po vyrenderování a vypálení na disk nejde menu disku ani na PC ani na jiném přehrávači.
Setkal se s tím někdo ? Díky.
Druhý problém: po vyrenderování a vypálení na DVD je zvuk na přehrávači i na PC, kde jsem to pálil, zkreslený (jakoby rychlejší), ale na jiném PC je zvuk OK. Nevíte co s tím ? Díky za odpověď.
Lakde
Kontaktovat uživatele:

to MilanS:

Pane co bych osobně proveld já (neříkám že to máte dělat.!!) odinstaloval bych upgrade, pokud jste ovšem provedl opakovanou instalaci původní verze 12 tak nezbývá než kompletní odinstalování programu + provedení vyčištění registrů windows - MUSÍ DĚLAT ZKUŠENÝ UŽIVATEL.!!!
Pozor na to : pokud máte vícero programů Pinnacle - aby jste nesmazali v registrech co nemáte.

rozhodně provedení záloh - veškerých souborů (mám na mysli vlastních vytvořených z PS12)
a znovu nainstalovat původní PS12

JEŠTĚ JEDNOU OPAKUJI - NEŘÍKÁM ŽE TO MÁTE DĚLAT - Tak bych to udělal na vaše místě já.

Rada do budoucna - je rozumné pořídit si nějaký zálohovací program, já používám český Acronis, kde si bud nastavíte provedení obrazu disku a nebo tenhle obraz disku před nainstalování jakéhokoliv programu, budeli fungovat je vše OK, nebudeli provedete obnovu z obrazu a pracujete dál.

Lakatos Dezo
Tomas

Na vyčištění registrů existuje utilitka RegDelete přímo od Pinnacle. Ke stažení např. na www.erpea.cz
Lakde
Kontaktovat uživatele:

Ano Tomáš má pravdu, i to se dá použít, existuje spousta podobných programů na čištění registru Win. Jenže pokud nad takovýma programama nemáte kontrolu - nevíte co dělají a někdy můžou uškodit. Ale to je na jiné fórum.
Pokud má Pinnacle vlastní soft, tak to bude snad fungovat v pořádku.

MilaneS nezbývá Vám nic jiného než to vyzkoušet, dejte pak vědět.

doplnění k hornímu mému příspěvku - záloha stací pouze systémového disku (zpravidla C:)

Lakatos Dezo
Zamčeno
  • Informace