Nové fórum - Pinnacle Studio 11 Plus a ULTIMATE

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
juraj
Kontaktovat uživatele:

caute chcem sa opytat mam pinnacle studio 9 a chcel by som si stiahnut nieco novsie neviete kde sa to da stiahnut ci si musim kupit iba novy original
jirka

Dobrý den,, mám verzi pinnacle studio 11 plus ultimate a po zhotovení video projektu z formátu AVCHD na DVD mi nejde zhotovit export při exportu se mi to vždy sekne ve čtyřech minutách z 22ti minutového projektu,, a to ve střihu mezi klipy,,( to samé se stane i při exportu na soubor avi, ale v jiném místě) zkusil jsem i export projektu bez efektů, tím sem sedostal asi na 8 minut záznamu po kterých se to zase seklo,,, volného místa na disku mám víc než dost a počítač výkonější než je doporučený,,, poradíte mi? díky
vanous

Ahoj nainstaloval jsem kamarádce která nemá internet na PC Pinnacle Studio 11, ale mám takovej problém, když si chci otevřít nějaký video z HDD (formát .avi) tak mi to řekne, že musím aktivovat Coding/Decoding .PORAĎTE NĚKDO MOC DÍKY PŘEDEM.
Mart
Kontaktovat uživatele:

jirka:
Označ všechno co máš na časové ose a přes CTRL+C to zkopíruj, otevři nový projekt a přes CTRL+V to vlož do zase spátky do osy. Setkal jsem se s tím taky, projekt byl zřejmě nějak poškozen a zkopírování do nového mi pomohlo.
(přeuložení pod novým názvem nepomohlo)

vanous:
Asi se pokoušíš otevírat nějaký divx nebo něco podobného. Na to Studio v základu nemá kodeky (nebo je má zablokované a chce zakoupení sériového čísla).
Vocas

Zdravim, jsem blbec delal jsem dlouhy video a nevim na co sem pak zmacknul ale jakby se to smazalo a je to prázdny...samozrejme sem to uložil.jde to ješte nejak zachranit??nejak to dat zpátky?díky
Janet5

Ahoj, včera jsem čistila PC a vyčistila jsem ho tak dokonale, že mi teď při spouštění Pinnacle 11 plus píše, že chybí IRQ driver a následně, že spuštění selhalo. Ať hledám jak hledám, nevím, čím bych to mohla opravit. Jestli jste se s tím už někdo setkal, tak prosím dejte vědět co s tím.
Tady už o tom někdo psal, ale to se asi týká jen Studia 12:
http://pstudio.martr.eu/forum/read.php? ... 5#msg-3585
Díky
Cottage

to: Janet5
S tímhle jsem se nesetkal, ale PS má od PS10 stejné jádro. Použil bych radu z tebou uvedeného odkazu.
tetka

Ahoj. Mám Pinnacle Studio 11 Plus a Ultimate. Všude jsem se zaregistrovala. Pokud chci aktivovat nějakou funkci, tak zadám kódy, ale nedaří se aktivovat. Ty kody jsou určeny jen a jen pro tu jednu funkci?
Zadává se sériové číslo, nebo pass?
Díky za radu
alex.

prosím o radu,mám v PC Pinnac.9,není to pravé ořechové,chtěl bych koupit Pinnac.11,jakou verzi přesně zakoupit nabítky jsou Pinnac.studio 11 CZ základní,Pinnac.11 OEM,nebo jde o stejné produkty???dík.
Vebr

Mám tento problém. Musel jsem přeformátovat disk kde výborně běhalo PN 11 a teď mi to když napíši r.č. tak se musím přihlásit na jejich stránku a ta píše něco u tohoto r.č. červeně a dál se nedostanu. Prosím o radu. Předem děkuje Veber.
Zamčeno
  • Informace