V projektu mám hlavní menu z kterého se spouští hlavní film, dále jsou tam dvě tlačítka s odkazy na dvě podmenu a v každém podmenu odkazy na tři bonusy (první podmenu - dvě galerie fotek s hudbou + videoklip, druhé podmenu - tři galerie fotek s hudbou). Poslední tlačítko v hl. menu tvoři odkaz na výběr kapitol, který je tvořen dvěma navzájem propojenými stránkami (dvě stránky v každé odkazy na pět kapitol).
Problémy:
1. Po skončení hl. filmu se disk vrací do výběru kapitol, kde je odkaz na poslední kapitolu i když je nastaveno vracení do hlavního menu (mám to nastavený tak, že na začátku hlavního filmu jsou dvě indexové značky kapitol - jedna pro začátek přehrávání z hlavního menu a druhá pro volbu první kapitoly z výběru kapitol, dále je film rozdělen standartně na kapitoly a na konci nastaven návrat do hlavního menu.
2. V prvním podmenu u třetího bonusu (videoklip) se po jeho přehráni DVD přepne samo do "režimu" stop i když je nastaveno vracení do prvního podmenu.
Už to řeším cca 2 měsíce a bez výsledku.
Díky moc za radu !!!
Prosba o pomoc
-
- Kontaktovat uživatele:
Dalo by se to opravit v ifoeditu. Jestli je to ještě aktuální, dej vědět.
-
- Kontaktovat uživatele:
Kdyžtak mi pošli mailem vts_01_0.ifo (první ifo disku) a screen z časové osy, jak je to menu strukturované a můžu na to mrknout.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zřejmě se jedná o problém který se někdy může vyskytnout každému. Jak bude čas, napíšu nějaký článek o tom, jak to spravit.
Zdrávím, potřeboval bych pomoct s programem Pinnacle studio 10 je tu někdo kdo by mi pomohl?
Jestli je tu někdo takovej budu moc vděčnej za radu.
Problém mám v tom, že jsem si koupil tenhle program a nainstaloval jsem si ho do notesu. A znáteto, čím víc na tom děláte tím víc vám vadí že je notes pomalej. Koupil jsem si teda supr stolní počítač, kam jsem nainstaloval tenhle program a ouha. Při stříhání filmu to funguje suprově, bohužel při závěrečném stahování na DVD, Suboru atd. mi program hází místo přechodů, menu zelený plochy a to i ve výsledku.
Potřeboval bych poradit co s tím. Jestli by někdo byl tak laskav odepište mi na mail: LukasHrusti.cz@seznam.cz Moc díky
Jestli je tu někdo takovej budu moc vděčnej za radu.
Problém mám v tom, že jsem si koupil tenhle program a nainstaloval jsem si ho do notesu. A znáteto, čím víc na tom děláte tím víc vám vadí že je notes pomalej. Koupil jsem si teda supr stolní počítač, kam jsem nainstaloval tenhle program a ouha. Při stříhání filmu to funguje suprově, bohužel při závěrečném stahování na DVD, Suboru atd. mi program hází místo přechodů, menu zelený plochy a to i ve výsledku.
Potřeboval bych poradit co s tím. Jestli by někdo byl tak laskav odepište mi na mail: LukasHrusti.cz@seznam.cz Moc díky
-
- Informace
-