Problemy s pinnacle 11

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
ZdeP

Mám problém když používám roztmívání a zatmívání, při tomto použití mi současně zesvětlá obraz, udělá se taková jakoby světlá mlha na obraze,nevíte kde je chyba
Tomas

Nemáš nainstalovaný nějaký megapack kodeků, nebo podobný zvěrstvo? Já jsem totiž zažil podobný problém ale u Sony Vegas. Každá část, která se měla přepočítat, tedy i roztmívačky, prolínačky atd. jakoby zešedly. Tedy asi něco jako píšeš. Po vyhození toho megapacku z kompu mi to najednou zmizlo.
Mart
Kontaktovat uživatele:

Jó, tohle znám ... přesně u těch dvou prolínaček co píšeš.
Je to na zabití.

Dělá mi to 10ka. Je to náhodné - prostě jednou to začne dělat a už se toho nezbavím. Řešení jsem nenašel, již X-krát jsem kvůli tomu musel přeinstalovat Windows.
Kodeky ani driverem grafické karty by to být nemělo, zkoušel jsem i postupnou instalaci oprav a SP windows ale na nic jsem nepřišel. Prostě je to naprosto náhodné.
ZdeP

Tak to jsi mě moc nepotěšil, to abych asi zase přešel na Pinnacla 9, zkusím to taky přeinstalovat a pak se uvidí.
Aips

Zdravim. Mám stejný problém jako už tady někdo přede mnou ale ve studiu 10+ (omlouvám se že to sem pletu ale nikde jinde se ten problém neřešil). Smazal se mi celý projekt a zbyl po nem jen ten šedivý soubor bez koncovky a Můj film.stx který sem zkoušel podle rady přejmenovat, ale ukazuje to, že to je nekompatibilní. Pak jsem se podíval do C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\Pinnacle Studio\Data\Render a našel sem složku LEOGANG(název videa) E06000A1, ve které jsou videa DIF upravená tak, jak sem je měl v tom projektu plus k tomu soubory ALP. Nevíte někdo jak z toho udělat zase projekt, docela sem se na tom nadřel tak to nechci ztratit. Díky moc za rady
Fanda

Po vypálení DVD-filmu přímo z Pinnacle 11, nefunguje zvuk ... pouze silný brum, vrčení ... Co s tím? děkuji!
uwe

Dobrý den, zakoupil jsem si Pinnacle Studio v.11 a po nainstalování mi to píše "Pinnacle Studio Plus není v režimu PAL" Bohužel proto nemohu nijak pracovat s videem. V nastavení je tato funkce zašedlá, můžete mi poradit jak postupovat? Někde jsem se dočetl, že US verze mají tuto funkci natrvalo, mám tedy koupenou špatnou verzi Děkuji
Romolus

Dobrý den. Měl jsem kdysi stejný problém. Tu verzi jsem nebyl schopen nijak rozběhat. Proto se obávám, že budete mít smůlu. Zajímalo by mě, kde jste tuto verzi Studia 11 pořídil, protože je to z dnešního pohledu zpracování videa skoro vykopávka. Dnes je přece k mání v. 14 a chodí bezproblémově. Nicméně doufám, že se tu objeví někdo, kdo poradí, jak Vaší verzi 11 rozchodit i v PALu. Jinak, půjde-li toto zboží ještě vrátit, udělejte to. Nakonec, to že nefunguje, jak má, je pádným důvodem k reklamaci. Trvejte na vrácení peněz a běžte do verze 14 Ultimate.
Japulina

Ahoj, prosím moc o radu!
Mám pinnacle studio 11, ale kameru připojuju přes USB a ve formátu .mts, kterej bohužel prográmek nezná.
Nevíte, kde bych mohla stáhnout nějaké kodeky aby to šlo?

Díky moc
Václav

chtěl jsem sestříhat materiál který se mi dostal ve formátu avi
Ale když filmy otevřu v Pinnacle-nabídne mi to vždy ( u všech) jen prvních 33 vteřin !!!
Nevíte někdo jak to "odblokovat" abych mohl pracovat s celým záznamem ...

Může mi někdo poradit ???
napište mi pls. někdo řešení problému do mého e-mailu: sarkisovaptv.cz
předem děkuji
Zamčeno
  • Informace