Inicializace selhala

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Steve.j

Sotva jsem vyřešil problém s "Inicializace selhala" (btw Neznámý autořík: dík moc)
tak mám další problém. Zase se mi zobrazuje hláška Pinnacle studio Plus není v režimu PAL. Nevím,zda mám verzi z USA, ale když jsem PS11 poprvé nainstaloval, tak mi tam PAL normálně fungoval. Takže nevíte teda někdo pls jak tento problém vyřešit??? Moc prosímmm!!!
d2mac
Kontaktovat uživatele:

uz to tady slo hodnekrat. Studio mas nainstalovane se seriovym cislem ktery je pro USA (NTSC), sezen si (klidne tady z fora) cislo pro PAL.
Steve.j

A kde se da zmenit seriove cislo bez reinstalace studia?
ivica

Zajimalo by mne, jak vis, ze regdelete vymaze vsechno o Pinnacle? Asi jsi to nezkousel, protoze bys jinak nehlasal takovou volovinu. Kamosku si pis, ze tam je pinnacle zahakovany!!!
ivica

Vtipna vec: pri instalaci Studia 11 - prvni disk (ten zakladni) najede na vytvareni databaze efektu a tam vyhodi error - inicializace selhala. Od tohoto momentu se s nim neda mluvit. A nefunguji ani patche, ani karabatche :-)

Kdo bude tak hodny a strati slovo?
ZdeP

jak je to s tím klíčem na ten PAL, mě to taky nejde, kam mám vložit ten klíč co je napsaný tady na foru a musím přesinstalovat celé studio znova, dík
skoro

Ja som sa cez "Inicializace selhala" nedostal.
Odinstaloval som, restartoval, vymazal c:\Program files\Pinnacle, spustil 1xregdelete vybral položku User Registration and Activation Data - clean, spustil 2xregdelete vybral All Products - clean. Spustil instalaciu Studio11 a znova "Inicializace selhala". Kde moze byt este problem?
Adam

Ahoj, Studio 11 plus neumí pracovat s formátem AVI? Díky.
Tomas

Umí pracovat především s avi. Kromě jiného. A o jaký se jedná kodek? Avi je jen kontejner.
temlik

jozo napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Pinnacle studio 11plus mi pri pokuse o edidaciu
> vypisuje hlasku Pinnacle studio 11plus neni v
> rezimu PAL.
> V nastaveniach Zdroj videa-TV normy sa to vsak
> urobit neda.Je tam NTSC bez moznosti zmeny.Co s
> tym?Vie niekto.
> Pinnacle je v cestine
Zamčeno
  • Informace