Dobrý večer.Chtěl bych někoho poprosit o radu.Koupil jsem Pinnac.Stud.Ult.12.Nahraji z dv kamery záznam a když ho potom chci před vypálením zkontrolovat tak chviličku běží normálně a pak obraz i zvuk zrychlí......Je jedno jestli dělám na filmu úpravy nebo ne.Pokud někdo víte co s tím ,dejte mi prosím vědět.
j.ohnutek@seznam.cz
Nové fórum - Pinnacle Studio 11 Plus a ULTIMATE
Dobrý den...už sem měl skoro celé video hotové, ale při uložení nebylo dost místa, taxem smazal nějaké jiné soubory ( ne pinnacle ) a po sléze se mi smazal můj hlavní sobour, který jsem v pinnacle dělal 3 dny 8 hodin denně:o(...zůstaly prostě jen různé malé soubory a nebo ikonka s šedivým obrázkem...zpátky na moje video se už nedostanu:o( Pomůže mi někdo jak ještě vidio zahránit? Nechci to zase celý dělat znova:o(
Existuje asi poslední možnost - použít prográmek Restoration pro obnovu již smazaných souborů - to je i vysypaných z koše. Ovšem za předpokladu, že se na dotyčný disk už VŮBEC nic potom nenahrávalo. Mám to někde uloženo v "instalačkách" a mohl bych ti to poslat na email - bude-li zájem. Ale za výsledek nelze samozřejmě ručit ...
Zdravím všechny, mám Pinncle studio 9 Plus, nemůžu to rozchodit na Vistách, instalace proběhne, program se spustí, ale při přehrávání záznamu je obrazovka vpravo nahoře - (náhled) černá. Zkoušel jsem to přeinstalovat, ale nedaří se. Na XP na jiném PC to jede
Zdravím,
poraďte mi prosím někdo.
Mám Pinnacle studio 11 plus, když jsem nahrál video z kamery a chtěl jsem editovat, tak mi vyskočí hláška, že PINNACLE STUDIO NENÍ V REŽIMU PAL.
Nevím, co s tím. Za rady předem děkuj.
poraďte mi prosím někdo.
Mám Pinnacle studio 11 plus, když jsem nahrál video z kamery a chtěl jsem editovat, tak mi vyskočí hláška, že PINNACLE STUDIO NENÍ V REŽIMU PAL.
Nevím, co s tím. Za rady předem děkuj.
Mám PS 11 plus a s ním tento problém.
Při vytvářání DVD je vše v pohodě,menu,film hudba i fotky.Proběhne rendenování a pak nastává pro mě kámen úrazu EXPORT. Avi je sice hezký formát,ale kam se vejde 20GB.
(v mojem případě kamera s páskem Hi-8).Tak jsem film udělal v mpeg-2,ale ha při pokusu ho vypálit v Neru 7 soubor neexistuje (neznám formát).Nakonec jsem to vypálil přímo z Pinnaclu,tam je zase problém že stolní DVD SONY to přehraje v pohodě,ale dám to do mechaniky v PC (LG 42)a ta DVD vůbec nenačte(disk jako by byl prázdný).Otázka zní jak nejlépe a efektivně exportovat fimy z Pinnaclu,jak do souboru tak na DVD aby se to dalo přehrát v co nejvíce přístrojích?
Děkuji za reakce rady,návody i odkazy Pavel
Při vytvářání DVD je vše v pohodě,menu,film hudba i fotky.Proběhne rendenování a pak nastává pro mě kámen úrazu EXPORT. Avi je sice hezký formát,ale kam se vejde 20GB.
(v mojem případě kamera s páskem Hi-8).Tak jsem film udělal v mpeg-2,ale ha při pokusu ho vypálit v Neru 7 soubor neexistuje (neznám formát).Nakonec jsem to vypálil přímo z Pinnaclu,tam je zase problém že stolní DVD SONY to přehraje v pohodě,ale dám to do mechaniky v PC (LG 42)a ta DVD vůbec nenačte(disk jako by byl prázdný).Otázka zní jak nejlépe a efektivně exportovat fimy z Pinnaclu,jak do souboru tak na DVD aby se to dalo přehrát v co nejvíce přístrojích?
Děkuji za reakce rady,návody i odkazy Pavel
Dobrý den. Mám Studio 12 plus, používám ve Windows XP. Po vytvoření projektu vložím menu disku do videostopy, označím kapitoly, popíši nadpisy,označím políčko vzorky filmu. V sadě ovl. prvků vyzkouším funkci ovládání. V projektu funguje. Po vypálení se místo zvoleného menu objeví zelený obraz bez zvolených vzorků filmů pouze s jedním názvem, kapitoly. Další se vyvolá ovladačem. Propojení na ovládání kapitol funguje. Prosím o radu. děkuji
-
- Kontaktovat uživatele:
Pavel:
Dej Export a zvol DVD disk (nevím přesně jak je to v 11 nazvané). Dej ale volbu "vytvořit obraz disku ale nevypalovat". Vytvoří ti to ve zvoleném adresáři složku VIDEO_TS. Potom to vypálíš v normálním vypalovacím programu s co nejnižší rychlostí zápisu (tím zajistíš lepší čitelnost). Třeba v neru je to položka Vypálit DVD-Video.
Dej Export a zvol DVD disk (nevím přesně jak je to v 11 nazvané). Dej ale volbu "vytvořit obraz disku ale nevypalovat". Vytvoří ti to ve zvoleném adresáři složku VIDEO_TS. Potom to vypálíš v normálním vypalovacím programu s co nejnižší rychlostí zápisu (tím zajistíš lepší čitelnost). Třeba v neru je to položka Vypálit DVD-Video.
-
- Informace
-