Zdravím všechny,
nedávno jsem si zakoupil Studio 12 a samozřejmě zase řeším problémy(zvuk,padání,dlouhé načítání klipů atd.)
Nejnovější problém je ten,že pokud chci do projektu přidat obrázky,načtu si je do albumu a přesto ,že jsem u videa zvolil formát 4:3 ,tak se mi náhledy i obrazovka zobrazí ve formátu 16:9, tedy širokoúhlém.Mám silné obavy,že pokud to tak nechám ,tak se to v tomto formátu i vypálí (ještě jsem se k tomu nedostal),takže při promítání budu mít na obrazovce po bocích černé pruhy.Přepnutí na formát 4:3 NENÍ MOŽNÉ ,protože volby jsou neaktivní(jsou šedé),takže můžete klikat jak chcete,stejně to není nic platné.Nemá s tím někdo zkušenosti???Moje podezření,že jsem koupil zmetka je už takřka definitivní.
Obrázky změna formátu
-
- Kontaktovat uživatele:
Musíte si v "Nastavení/Preference projektu/Formát projektu" zvolit možnost PAL-standardní.
Poté musíte zavřít Studio a znovu ho spustit. Pak se přepnout do alba s fotografiemi a ty se Vám již zobrazí ve fotmátu 4:3, včetně okna přehrávače.
Poté musíte zavřít Studio a znovu ho spustit. Pak se přepnout do alba s fotografiemi a ty se Vám již zobrazí ve fotmátu 4:3, včetně okna přehrávače.
-
- Kontaktovat uživatele:
Sláva,funguje to.Opravdu moc děkuji.Taky to mohli napsat do nápovědy.
-
- Informace
-