Problemy s pinnacle 11

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
KLubas

Zkuste mrknout do version.ini, mělo by tam být

[VersionInfo]
Version=00070206
Product=Studio 10
[Verify]
jméno vašeho PC=776f032d
LastEditor=jméno vašeho PC
Marek

[Verify]
SESTAVA=f1660188
LastEditor=SESTAVA
[VersionInfo]
Version=00070205
Product=Studio 10

Tohle tam mam. pinakl mam 11.1.2.5
KLubas

pošlete mi opis složky c:\documents and setting\vaše jméno\dokumenty\pinnacle studio\my projects\*.*

dir "c:\documents and settings\vaše jméno\dokumenty\pinnacle studio\my projects\*.*" >vypis.txt

na mail : nikel.martes@iol.cz
KLubas

zdravím,

upřímě řečeno nevím co s tím. V prvé řadě bych začal s tím, že si vytvoříte všechny soubory
s příponou stx ke všem složkám, které máte v daném adresáři. (tzn. zkouška.stx, prázdniny.stx atd, klidně textovým editorem). Zde musím říct, že určité problémy může způsobovat diagritika a speciální znaky např. mezera v názvech souborů. Pokud u vás došlo k tomu, že byly vymazány soubory s nulovou délkou, zkontrolujte znovu, zda v adresářích existují soubory s příponou *.ProjectID (jenž mají nulovou délku a slouží pravděpodobně k identifikaci projektu v adresáři s renderingem). Pokud existují, zkontrolujte, zda máte v adresáři
Documents and Settings/All users/ teď záleží na verzi, ale asi Data aplikací/Pinnacle studio/
Render/ a dále např. Zkouška D123456, kde D123456 je název toho souboru s nulovou délkou a příponou ProjectID.

Posílám i na mail.
Marek

Tak nevim, tim ze jsem vytvoril to nove stx, se pravdepodobne smazaly ty i ty soubory z toho renderu, takze je to uz asi pase. Obnovit by se to stejne asi nepovedlo. Celkem jsem se tedy smiril s tim, ze to budu delat znovu, tak bych to chtel udelat tak, aby se to znovu neopakovalo. Jak tedy docilim toho, aby se mi zadne soubory neukladaly na disk C:, ale na jiny disk. A to i soubory z renderu, ktere zabiraji nejvice mista?
KLubas

Ty soubory z renderu by neměly vadit. Studio by si je mělo vyrobit znovu. Důležité podle mě je, aby struktura projektu byla O.K. Zkontrolujte znovu, zda existuje v adresáři např. Zkouška soubor D123456.ProjectID (údaj před tečkou bude samozřejmě jiný).
Marek

ty tam jsou, ale porad to pise to s tou novejsi verzi pinaklu.
Jde nejak predelat to uloziste? myslim ze ten problem totiz vznikl nedostatkem mista na disku c: a tim padem smazanim souboru s nulovou velikosti.
Cottage

Marek napsal(a):
-------------------------------------------------------
> ty tam jsou, ale porad to pise to s tou novejsi
> verzi pinaklu.
> Jde nejak predelat to uloziste? myslim ze ten
> problem totiz vznikl nedostatkem mista na disku c:
> a tim padem smazanim souboru s nulovou velikosti.

Promiňte, že se míchám do řešení problému, ale nezkoušel někdo na tom počítači PS 12? Když se projekty z PS 10 a PS 11 otevřou v PS 12, nejdou již v původní verzi otevřít. A to, že PS 12 byla nainstalována se pozná snad jen v registrech. Instalace PS 10 a PS 11 po instalaci PS 12 zůstávají nezměněny a stále funkční.
Marek

Ps 12 tam na 100% nikdy nebyl. byla tam nainstalovana rovnou verze 11, ktera nebyla ani nikdy aktualizovana
Zamčeno
  • Informace