Problemy s pinnacle 11
Mam takovy problem. Po rozdeleni videa z kamery na sceny jsou nektere sceny sede, rekneme na strance 3/3 kdyz delam na nejakem videu a najedu na stranku kde jsou ty zasedle sceny, tak se mi pinnacle blokne a uz s nim nejde pracovat. Zkousel jsem nahrat i novy patch, znovu vygenerovat sceny a dela to porad. Video je nahrane v mpg a jde normalne cele prehrat. Nevite cim to muze byt?
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak se me zda ze to bude v tom mpg. Z kama mas ten mpeg? Nelze grabnout video znovu z kamery do avi (dv) ??
no uz jsem tak nahraval z te kamery vice videji. kamera nahrava na midi DVD a ztahnu to pres cd romku. Zacalo mi to delat az ted. uz jsem delal hodne videi. muzu to zkusit znovu grabnout, ale asi to nepomuze.
Tak dela to ikdyz to znovu grabnu. prehrat to jde, ale v pinacle je to zasedle a program se sekne
-
- Kontaktovat uživatele:
Pod položkou Soubor (vlevo nahoře) najdeš volbu "importovat obsah disků DVD. Pak označíš zdroj a dáš import. Pokud i potom Ti to nepudjde, holt musis ten mpeg jeste prohnat nejaky encoderem..
Tak uz jsem to vyresil. Bylo to asi nejakou spatnou casti toho mpg. V jinem programu jsem tam odkud se to seka kousek vystrihnul a zas to funguje.
Ale ted mam mnohem horsi problem. Nejakym zpusobem, bohuzel nevim jakym, protoze se to stalo v me nepritomnosti, se vsechny projekty nejak predelaly na nefunkcni soubor bez jakekoli pripony z nejakou divnou ikonou (prilozim odkaz na obrazek). Zkousel jsem to tedy tim souborem spustit, ale bez odezvy. Potom jsem tedy pripsal koncovku, to se sice spustilo v pinacle, ale napsalo to chybu e neni pripojena xy slozka.
A ted co s tim?
Da se to nejak vytahnout z renderovanych videji na ktere je predpokladam odkaz v tom projektu?
http://img359.imageshack.us/my.php?image=beznzvudr2.png
Pokud budete potrebovat nejake info, tak se ptejte.
Ale ted mam mnohem horsi problem. Nejakym zpusobem, bohuzel nevim jakym, protoze se to stalo v me nepritomnosti, se vsechny projekty nejak predelaly na nefunkcni soubor bez jakekoli pripony z nejakou divnou ikonou (prilozim odkaz na obrazek). Zkousel jsem to tedy tim souborem spustit, ale bez odezvy. Potom jsem tedy pripsal koncovku, to se sice spustilo v pinacle, ale napsalo to chybu e neni pripojena xy slozka.
A ted co s tim?
Da se to nejak vytahnout z renderovanych videji na ktere je predpokladam odkaz v tom projektu?
http://img359.imageshack.us/my.php?image=beznzvudr2.png
Pokud budete potrebovat nejake info, tak se ptejte.
Chybí vám tam soubor "prázdniny.stx". Pravděpodobně se vám vymazaly soubory s nulovou délkou. Dělají to programy na optimalizaci PC (TuneUp apod.) Takže by mělo stačit skopírovat "Můj film.stx" na "Prázdniny.stx" a mělo by to jít.
Takze jsem to udelal tak ze muj film jsem prepsal na Prázdniny a prozmenu to pise Nekompatibilni format projektu. Projekt. ktery se snazite otevrit, je novejsi verze Pinnacle Studio.
Pritom z zadne novejsi verze to neni.
Nejde to nejak vytahnout z tech dokumentu?
Pritom z zadne novejsi verze to neni.
Nejde to nejak vytahnout z tech dokumentu?
soubor prazdniny bez pripony s tou cernou ikonou je slozka a musi obsahovat:
tri podslozky OBJ, Settings a Workgroup, dale pak nasl.soubory:
XYZ123456.projectID (kod muze byt ruzny)
Desktop.ini
PRJ.IDS
Readme.txt
restore.plp
version.ini
zkontrolujte.
tri podslozky OBJ, Settings a Workgroup, dale pak nasl.soubory:
XYZ123456.projectID (kod muze byt ruzny)
Desktop.ini
PRJ.IDS
Readme.txt
restore.plp
version.ini
zkontrolujte.
-
- Informace
-