Prosím o radu,
při exportu filmu na DVD se mi místo tlačítka "vytvořit disk" zobrazuje "vytvořit obrázek" a ve velkém okně se mi zobrazuje věta, že mám zvolit cílovou složku a začít vytvářet bitovou kopii disku. V typu disku mám - DVD, v kvalitě videa - nejvyšší kvalita. Nechápu, co mám špatně. Určitě už jsem film dávala na DVD a tohle se mi nestalo. Děkuji za radu.
Jo a po nějakých pokusech se mi podařilo DVD vypálit ale bez přidané hudby, takže mám fakt něco špatně.
Export filmu na DVD
Zdravím Jindro. Vytvořit obrázek znamená, že vytvoříš jeho přesný obraz na pevný disk a pak to na DVD disk můžeš vypálit kterýmkoli jiným programem (třeba Nero). A jak to změnit? Otevři záložku export, pak záložku vpravo vytvořit disk a zmáčkni dole nastavení. Otevře se ti karta, kde budeš mít někde vpravo sekci "Nastavení vypalování" A tam bude v tvém případě určitě označená možnost prostřední (Vypočít obraz disku a nevypalovat) Přehoď volbu (označ) na první možnost - Vytvořit obsah disku a pak zapsat na disk.
Ahoj Tomáši,
jako vždy je rada od Tebe super, ale k téhle cestě jsem se už dopracovala po nějakých pokusech, skoro půl dne (je to hodinový film). Musela jsem juknout do manuálu ale přesto se mi to vypálilo bez přidané hudby. S Tvou pomocí jsem si přetáhla scény z DVD do programu (je to v MPEG), ale pravidelně po 15 sec. se mi záběr včetně zvuku (ne u hudby) jakoby trhne nebo spíš zastaví. Trvá to sice půl sekundy, ale je to sakra vidět, zvlášť když to trvá celý film. V těchto chvílích si říkám, proč jsem nezůstala u 9. Néé, musím si hned koupit to nejnovější ! A teď jsem točila s půjčenou kamerou, říkala jsem si, že to bude kvalitnější než s tou mou stařičkou. Už to asi hodím do koše
jako vždy je rada od Tebe super, ale k téhle cestě jsem se už dopracovala po nějakých pokusech, skoro půl dne (je to hodinový film). Musela jsem juknout do manuálu ale přesto se mi to vypálilo bez přidané hudby. S Tvou pomocí jsem si přetáhla scény z DVD do programu (je to v MPEG), ale pravidelně po 15 sec. se mi záběr včetně zvuku (ne u hudby) jakoby trhne nebo spíš zastaví. Trvá to sice půl sekundy, ale je to sakra vidět, zvlášť když to trvá celý film. V těchto chvílích si říkám, proč jsem nezůstala u 9. Néé, musím si hned koupit to nejnovější ! A teď jsem točila s půjčenou kamerou, říkala jsem si, že to bude kvalitnější než s tou mou stařičkou. Už to asi hodím do koše
-
- Kontaktovat uživatele:
Jindra:
tiež ma nachytali na verziu 10. Odvtedy som opatrný. Stará zlatá 9.
tiež ma nachytali na verziu 10. Odvtedy som opatrný. Stará zlatá 9.
-
- Informace
-