Nové fórum - Pinnacle Studio 11 Plus a ULTIMATE

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
Cottage

Siki007 napsal(a):
-------------------------------------------------------
> ahoj, prosím Vás moc bych potřeboval poradit,
> zpustím pinnacle studio 10,5 a naběhne mi
> tabulka, že mám ztáhnout adaptér zobrazení
> GeForce Inno3D FX 5200 na stránkách
> www.nvidia.com ale nikde jsem to nenašel, prosím
> poratte někdo, děkuji.

A co tady?

http://www.inno3d.com/support/download_inno3d.html
Delilah.Levit

Dobrý večer,

mám PS12 ultimate, dříve jsem měla 10 titanium edition a stále mám jeden problém. Mám v počítači nahraný seriál z tv a chci ho dostat na dvd. Vždy vystříhám reklamy a rozdělím film na cca 6 úseků. Chci, aby se dalo ve filmu pohybovat po těchto úsecích asi tak, jako na zakoupených dvd. To jsem se snažila vyřešit tím, že jsem každému úseku přiřadila kapitolu - bez tohoto úkonu se celý film přehrává najednou a nelze v něm "přeskakovat". Chci mít ale pouze jedno menu a jedno nebo dvě tlačítka, podle velikost dvd a počtu dílů seriálu, která by mě vždy navedla pouze na začátek dílu a po skončení by se objevila opět obrazovka s menu. Toto menu se mi vždy zobrazí ale na tlačítku je napsáno Chapter# a ne název 1. kapitoly. Po zmáčknutí mě to opět přehraje jen poslední kapitolu. Je možné nějak zajistit "přeskakování" filmu v úsecích bez toho, abych tyto úseky označila jako kapitoly? Mimo to, se mi ještě vždy "rozkostičkovává" druhý díl seriálu ať už jde o jakýkoliv záznam či díl - tak je vypaluji jen po jednom díle na jedno dvd. Prosím poraďte mi někdo nebo už asi zešílím. Trávím hodiny neustálým zkoušením a nic z toho. Moc Děkuju!!!
slavik
Kontaktovat uživatele:

Prosím pomoci začátečníkovi.Pořídil jsem si Pinnacle 11 plus,chtěl jsem udělat
foto s videem a skončil jsem natom že nemohu dostat fotku pod titulky ?
rupin

To Delilah.Levit:

Dělal jsem něco podobného, ale nevím jestli ti to pomůže.
Dva filmy na DVD, základní menu se skokem na začátek každého filmu, pohyb v každém filmu po kapitolách.
Udělal jsem základní menu s náhledy filmů (tlačítko) a v editaci menu jsem je pojmenoval. Za něj jsem umístil dvě pomocná menu pro vytvoření kapitol pro každý film (po 5 minutách, bez návratu na konci do tohoto podmenu).
Každému tlačítku v základním menu jsem přiřadil kapitolu na začátcích filmů (pro dva filmy dvě kapitoly). Na konci prvního filmu se dá udělat návrat do základního menu, nebo ne-pak pokračuje po jeho skončení automaticky druhý. Na jeho konci je dobré udělat návrat.
Při volbě tlačítka v základním menu se přeskočí menu pomocná, takže se vůbec nezobrazují.
Myslím, že vlastní úprava tohoto postupu by ti mohla pomoci.
filip

Zdarec, potřeboval bych poslat klíč na MPEG2 pro pinnacle 11. Přes pinnacle stránky mi to nejde, takže díky moc a pěkný den F. :)
ZdeP

ahojte, mám nainstalované všechny klíče, zkoušel jsem i klíč na pal co je uvedený tady na fóru,ale ten se mi nepovedl otevřít, pořád tam mám NTSF, neví někdo kde dělám chybu
filip

rád bych ti pomohl, ale nevím jak, každopádně ty bys mohl pomoc mě! napiš klíč na mpeg2, dík moc :)
filip

píše mi to, že klíč není platný :(, ale jinak dík
fmash

Problém s chybějícími IRQ parametry se mi vyskytl při přechodu z PS12 standard na Plus. Po dlouhém bádání, reinstalacích a všem možném pinožení jsem přes Ovládací panely WinXP "Přidat a odebrat programy" odebral položku Pinnacle video drivers". Od té doby to funguje.
Snad to někomu pomůže.

plano napsal(a):
-------------------------------------------------------
Při spouštění studia se mo
> objeví hlášku UMI: Waring No IRQ driver
> selected a potom inicializace selhala a
> spouštění se ikončí, tudíž mi to
> nenaběhne.
>
> Konfigurace: Win XP SP2, AMD 3800 64 X2 dual core,
> MSI k9n Platinum, 2 GB Ram, Asus 1950 Pro
ZdeP