Export na DVD
Při pokusu exportu na DVD mi Pinnacle 11 plus ukazuje "Nenalezeno zapisovací zařízení" a ať hledám jak hledám, nevím kde to nastavit. Poraďte prosím.
Vyberte export videa. Otevřete nastavení. Záložka vytvoř disk. Tam najdete nastavení zapisovacího zařízení.
No tak to je právě to, co mi tam nefunguje. Chová se to, jako by vůbec DVD neumělo vytvořit. Přitom Pinnacle používám už asi 6 let (od v8), dřív jsem to normálně na DVD pálila, akorát v poslední době jsem DVD zpracovávala jinými programy. Teď jsem si chtěla zrychlit práci a tak jsem to zjistila.
Ono nejenom, že si to nenajde vypalovačku, ale ani nejde vypočítat obraz disku, prostě na export na disk to vůbec nefunguje. Nejspíš se mi něco v PC rozhasilo a budu to muset přeinstalovat. Jinak prostě nevím. Škoda, že sem nejde přiložit obrázek, ukázala bych to názorně.
Ono nejenom, že si to nenajde vypalovačku, ale ani nejde vypočítat obraz disku, prostě na export na disk to vůbec nefunguje. Nejspíš se mi něco v PC rozhasilo a budu to muset přeinstalovat. Jinak prostě nevím. Škoda, že sem nejde přiložit obrázek, ukázala bych to názorně.
Aha. Tak to je jiná. No ještě mě napadá cesta, kterou vypaluji DVD já. Zaškrtnu, že chci pouze vytvořit obraz disku, ne disk. Pak výsledný obraz pálím například v Neru. Ale píšete, že Vám nejde vytvořit ani obraz. (nevím tedy zda obraz při vytváření samotného DVD, nebo prostě samostatný obraz bez tvorby disku). Jinak můžete Rubys vystavit obrázek třeba někde na jiném místě a dejte sem odkaz.
No právě, že mi nejde vytvořit ani obraz disku, to jsem dřív občas dělala. Prostě chová se to, jako by dvd neumělo vůbec. Takže už jsem to vyrenderovala v avi a dvdčko jsem udělala jiným programem.
Napadlo mě, že nedávno jsem měnila vypalovačku a od té doby jsem ve Studiu nic nepálila, ale to by šel asi aspoň ten obraz disku, tak tím to asi nebude. V jiných programech nedělá vypalovačka žádné problémy. No prostě nevím, jak bude volná chvilka, tak Studio přeinstaluji.
Napadlo mě, že nedávno jsem měnila vypalovačku a od té doby jsem ve Studiu nic nepálila, ale to by šel asi aspoň ten obraz disku, tak tím to asi nebude. V jiných programech nedělá vypalovačka žádné problémy. No prostě nevím, jak bude volná chvilka, tak Studio přeinstaluji.
Měl jsem podobný problém. Nainstaloval jsem si verzi 11 a delalo mi to stejne. Pak jsem stahnul patch a problém zmizel
Dobrý den. Já mám potíže stejné jako Rubys /nenalezeno zapisovací zařízení/ a nechci instalovat patch /nevím co to je, ale píše se tady ve fóru, že po jeho nainstalování nejdou přechody atd./ Poraďte prosím! Díky. H.
zdravim vas, potreboval bych radu, a to, jak hodit na jedno DVD dva ruzny projeky, jestli mi rozumite.. Je to slozity? Děkuju za kazdou radu
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, právě jsem narazil na stejný problém jako měl Rubys.Mohl by mi někdo poradit řešení.Dík
V PS už nějakou dobu nepracuju, ale napadají mě dvě možnosti. První možná trochu složitější. Nechat každý projekt vypočítat samostatně jako mpeg2 soubory. Ne tedy jako disk. A potom autorizovat DVD v jiném softu. Např. Sony DVD Architect. Druhá možnost bude asi pro uživatel PS snazší. Každý z projektů renderovat do souborů AVI (v případě DV videa), nebo do m2t (v případě HDV). Založit nový projekt a hodit tam ty dva výsledné soubory. V podstatě by šlo vypočítat pouze jeden z nich a výsledný soubor přihodit do projektu druhého.
-
- Informace
-