editace menu

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
cirina

Mám Pinnacle 11 Ultimate a pokouším se vytvářet první filmy. Vše zatím funguje akorát mám problém s menu.Pokud prohlížím vše v pinaclu tak menu funguje normálně. Pokud,ale vytvořím DVD a přehrávám na počítači nebo DVD rekordéru tak jednotlivé náhledy v menu nejsou aktivní, vše se přehraje jako normální obrázek a film pokračuje v přehrávání následujících fotek a filmů. Už fakt nevím co ještě udělat aby to menu začalo fungovat normálně a přehrávalo se podle vybraných kapitol. Za rady předem dík.
zacatecnik

mam uplne stejny problem. na prehravacich menu projede a pokracuje dal. v pinnaclu vse funguje jak ma. verze 11 ultimate, win xp sp2, grafika nvidia 7300, cpu q6600, 4g ram nejake rady? ... predem dik
d2mac
Kontaktovat uživatele:

nepouzivejte program studio plus na vytvareni dvd vcetne menu... tot asi rada jedina...
Jirka

Ahoj, pridavam se k diskusi. Opravdu mi to taky nejede. Mel jsem stary Pinnacle 8 a tam to slapalo, ale na novym PC mi to porad padalo tak jsem sehnal Pinnacle 11 Plus i s Bonusem, ale uz jsem znicil asi 10 DVD a at zkousim jakekoliv varianty nastaveni, tak menu neni aktivni. Muze byt nekde chyba v postupu?
jindris
Kontaktovat uživatele:

Ahoj mám stejný problem v 9 to šlapalo v 10 už ne. Tak sem zkusil 11 kde mi to taky nejde.
jibarr
Kontaktovat uživatele:

cirina: Stáhni si z podpory poslední aktualizace. Je tam i nějaká oprava pro menu. Pokud to nepůjde i tak, tak dej PrtScr obrazovky s timelinou, jak máš udělaný zavádění k menu.
maceshka

v editaci menu si musíš zaškrtnou - vracet se po každé kapitole
PAVEV
Kontaktovat uživatele:

Mám stejný problém, menu v PC jede normálně, skáču z kapitoly na kapitolu, vše se vrací. Zapnu export na DVD a hned při renderování pokud najede na časové ose kurzor (posuvník) na menu je celé na prohlížecí obrazovce vpravo na hoře zelené. Po vypálení je to na DVD stejně špatné. Obdobě zlobí i přechody, v PC dobré , na DVD špatně.
Zkusil jsem celé PC zformátovat , nainstalovat a aktulizovat Windows, znovu nainstalovat studio, včetně aktualizace a dělá to znovu. Dokonce i systémový nástroj Pinnacle na kontrolu grafiky, zda vyhovuje proběhne v pořádku (spouští se START-Programy-Pinnacle-Systémové nástroje). Nevím co s tím. Již nikdy více Pinnacle.
Zamčeno
  • Informace