Nové fórum - Pinnacle Studio 11 Plus a ULTIMATE
Tak jsem si pročetl všechny předešlé stránky, a protože mám za sebou dva týdny stříhání ve verzi P11 Ultimate, děsím se okamžiku, kdy se pokusím o render (
No nic: chci se zeptat na jinou věc: obraz, který vidím v náhledu, a dokonce i při simulaci přepnutím do režimu DVD na celou obrazovku, po vyrenderování a vypálení na DVD nakonec nesedí. Je zmenšený o okraje, pravděpodobně definované červeně čárkovaně, viz Editor titulků. DOPRČIC PROČ??? Pracně něco natočím, a program to vořeže, aniž bych to mohl ovlivnit. Pročetl jsem návod, ale nic takového neřeší. HEEEELP!!! )
No nic: chci se zeptat na jinou věc: obraz, který vidím v náhledu, a dokonce i při simulaci přepnutím do režimu DVD na celou obrazovku, po vyrenderování a vypálení na DVD nakonec nesedí. Je zmenšený o okraje, pravděpodobně definované červeně čárkovaně, viz Editor titulků. DOPRČIC PROČ??? Pracně něco natočím, a program to vořeže, aniž bych to mohl ovlivnit. Pročetl jsem návod, ale nic takového neřeší. HEEEELP!!! )
Mám problémy se zvukem. Nahraná videa z kamery mají v Pinnacle 11 Ultimate hrozný mumlavý zvuk (program jsem řádně koupil). Když si klipy pouštím z přes např. WM Player tak je vše OK. Zkoušel jsem následně zpracované video uložit do AVI a taky to bylo v pořádku. Kde může být problém?
Pro:
Ořezání obrazu v Pinnacle Studio 11 Plus a ULTIMATE
Autor: Mirek (IP zapsáno)
Datum: 28.03.2008 19:05
Zkus si přečíst tento odkaz, podle mě je to normální.
http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=14127
Ořezání obrazu v Pinnacle Studio 11 Plus a ULTIMATE
Autor: Mirek (IP zapsáno)
Datum: 28.03.2008 19:05
Zkus si přečíst tento odkaz, podle mě je to normální.
http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=14127
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den, koupila jsem si p.studio 11 Plus a na mail mi přišlo jak aktivovat extra efekty. A když vložím aktivační klíč, tak to hlásí že funkce je nyní odemčena, ale přesto jsou efekty dále uzamčený. Pomohl by mi někdo pls...
Prosím poraďte!!! Koupil jsem Pinnacle Studio 11 a nevím jak se mám zbavit loga "Pinnacle" na začátku editace filmu. Mockrát děkuju a přeju hezkej den.
-
- Kontaktovat uživatele:
Na zacatku editace filmu? posli screenshot...
Omlouvám se, informace byla nepřesná. Jedná se o přechody které se pravděpodobně nachází na bonusovém DVD které jsem si nainstaloval. Ještě jednou se omlouvám za nepřesné údaje.
-
- Kontaktovat uživatele:
Prosím o radu.Zakoupil jsem Studio 11 Ultinate. Je to moje první studio.Při vytváření průhledného titulku nejde napsat č je tam jen vodorovná čárka.Poradí někdo.Prosím:o
-
- Informace
-