pro DAD - Mercalli

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
rejmi
Kontaktovat uživatele:

http://www.prodad.de/gb/mercalli_std_details.html Tak jsem zkusil nainstalovat novy plugin (demo) a nejak se mi nechce vubec zobrazit. Vyzkousejte ho nekdo a dejte vedet, jak jste dopadli.
d2mac
Kontaktovat uživatele:

haj,

musim te zklamat, ale tento plugin nepodporuje Pinnacle Studio X.XX! Ja jsem ho zkousel v Avidu a musim to jeste projit poradne. Nekde jsem se docetl na internetu, ze to samozrejme neni urceno pro hodne nestabilizovany obraz, ale jejich ukazky jsou fakt podarene...
tuřín
Kontaktovat uživatele:

Nevím jak demo,ale Mercalli v 1.0.7 mám v Pinnacle nainstalovaný a funguje.Jsem nadmíru spokojen i přesto,že rozmaže kvůli stabilizaci okraje scén.Pořád je to ale 100x lepší než roztřepaný obraz.Někde jsem četl,že se dá použít do Pinnacle i plugin do Vdubu "Deshaker" který umí to samé,ale ten se mi nepodařilo rozchodit
martin02

a ako si dostal mercalli do pinnaclu skusal som to ale mi to nejde
dik za radu
apendixen
Kontaktovat uživatele:

Včera jsem zakoupil tento plugin a musím konstatovat,že je to jedna z nejlepších investic do PS,i když už mám PS12Ultimate.Komu se klepou ruce,neměl by mu chybět!!!Zvládá bez problémů i HDV.Záznam jízdy v autobusu jedna báseň po použití tohoto pluginu.Umí toho ale podstatně víc,než jen zklidnit roztřesený obraz.Co vše,to budu teprve zjišťovat.
Keto

Prosím Tě, kde si to koupil, nebo jak? Nemám možnost platby přes net, do zahraničí tomu vůbec nevěřim a žádný z distributorů Pinnacle produktů to v nabídce nemá :-(
Mates

Ahoj, prosím tě kde se ti to podařilo koupit, nějak nejsem schopen to nikde pořídit? Dík za odpověď
apendixen
Kontaktovat uživatele:

Byl jsem chvíli pryč,jinak přesně na odkazu od Tomas,nejprve Mercalli Light (funguje i na HD,ale na kvalitě je to trochu znát),a poté jsem upgradoval na Mercalli Expert, a je to bezvadné.Sice to něco stojí,ale stojí to i za to,i když si myslím,že se mnou někteří nebudou souhlasit.Jinak rozmazané okraje jsou jen v některých případech,je potřeba si to prakticky odskoušet.Mimochodem ,nikomu nevnucuji svůj názor,každý má možnost si to odzkoušet.
lubud

Není to opravdu špatné, některé cennější záběry se s tím dají opravit, či zachránit. Problém je v tom, že to funguje jako elektronická stabilizace v kameře, ale bez nadbytečných pixelů na senzoru určených právě pro stabilizaci. Čili to přepočítává (v PALu) z matice jen 720x576 pixelů a podle toho jak je obraz roztřepaný si půjčuje pixely od krajů. Někdy je to už za hranicí použitelnosti. Když si nastavíte volbu "without border" tak se rozmazané okraje odfiltrují ale obraz je samozřejmě zvětšený a přepočtený.
Čili - stativ vám to nenahradí, ale na lehký třes to stačí... Mám to na PS 12 Ultimate, instalace proběhla bez problémů
Zamčeno
  • Informace