Studio 11
Jakmile vložím do zvukové stopy mp3, tak při přechodech se hudba trhá. poradí někdo ? dík
Nejde mi vypálit DVD protože nejsem zaregistrovaná, ale nevím co s tím mám dělat, ta stránka chce najet ale pak se najednou ztratí, poradíte mi prosí někdo? Děkuji
Kdysi jsem pracoval s PS7, pak PS8.
PS8 myslim neuměla pálit DVD. Tak jsem šel do PS 9.
Musím konstatovat, že od verze 9 (včetně) jde Pinnacle Studio do p*dele.
A stále dál a dál.
O PS 10 snad ani nebudu mluvit.
Teď už 3x přeinstalovávám PS 11 a po spuštění stále hláška
........... nesprávná konfigurace, .......... pomůže nová instalace.
Se*u na Pinnacle Studio a jdu hledat jiný sw.
Mějte se tu pěkně a krátké trápení.
PS8 myslim neuměla pálit DVD. Tak jsem šel do PS 9.
Musím konstatovat, že od verze 9 (včetně) jde Pinnacle Studio do p*dele.
A stále dál a dál.
O PS 10 snad ani nebudu mluvit.
Teď už 3x přeinstalovávám PS 11 a po spuštění stále hláška
........... nesprávná konfigurace, .......... pomůže nová instalace.
Se*u na Pinnacle Studio a jdu hledat jiný sw.
Mějte se tu pěkně a krátké trápení.
Vlad napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Kdysi jsem pracoval s PS7, pak PS8.
> PS8 myslim neuměla pálit DVD. Tak jsem šel do
> PS 9.
> Musím konstatovat, že od verze 9 (včetně) jde
> Pinnacle Studio do p*dele.
> A stále dál a dál.
>
> O PS 10 snad ani nebudu mluvit.
> Teď už 3x přeinstalovávám PS 11 a po
> spuštění stále hláška
> ........... nesprávná konfigurace, ..........
> pomůže nová instalace.
>
> Se*u na Pinnacle Studio a jdu hledat jiný sw.
>
> Mějte se tu pěkně a krátké trápení.
Já si zase myslím, že jsi s oficiální verzí nikdy nepracoval. Mám studio od jeho první verze DV, pak následovalo studio 7, 8, 9, 10 a nyní 11. Ani s jedním z nich jsem neměl žádné výrazné problémy. 90 procent všech kverulantů má svůj PC pěkně v pr..li. Stran tvých "chytrých" poznámek - pálit umělo už Studio 7, studio 8 již umělo dělat DVD menu, studio 9 až na rychlost ke konci delších projektů bylo naprosto vychytané. Studio 10 ve své poslední verzi bylo taktéž bez problémů. Studio 11 jsem pořídil kvůli doplňkovému SW, jako je ProDAD Vitascene apod. S touto verzí již nejsou sebemenší problémy. Je rychlá, bezchybná a dostatečně kvalitní pro běžnou amatérskou praxi. Garantuji všem zdejším ztěžovatelům , že za jejich problémy múže z 99,9% jejich zaneřáděný systém, nikoliv Pinnacle Studio. Všem nevěřícím "Tomášům" rád předvedu naprosto funkční Studio, takže se všem kverulantským dotazům na tomto fóru budete moci usmát.
-------------------------------------------------------
> Kdysi jsem pracoval s PS7, pak PS8.
> PS8 myslim neuměla pálit DVD. Tak jsem šel do
> PS 9.
> Musím konstatovat, že od verze 9 (včetně) jde
> Pinnacle Studio do p*dele.
> A stále dál a dál.
>
> O PS 10 snad ani nebudu mluvit.
> Teď už 3x přeinstalovávám PS 11 a po
> spuštění stále hláška
> ........... nesprávná konfigurace, ..........
> pomůže nová instalace.
>
> Se*u na Pinnacle Studio a jdu hledat jiný sw.
>
> Mějte se tu pěkně a krátké trápení.
Já si zase myslím, že jsi s oficiální verzí nikdy nepracoval. Mám studio od jeho první verze DV, pak následovalo studio 7, 8, 9, 10 a nyní 11. Ani s jedním z nich jsem neměl žádné výrazné problémy. 90 procent všech kverulantů má svůj PC pěkně v pr..li. Stran tvých "chytrých" poznámek - pálit umělo už Studio 7, studio 8 již umělo dělat DVD menu, studio 9 až na rychlost ke konci delších projektů bylo naprosto vychytané. Studio 10 ve své poslední verzi bylo taktéž bez problémů. Studio 11 jsem pořídil kvůli doplňkovému SW, jako je ProDAD Vitascene apod. S touto verzí již nejsou sebemenší problémy. Je rychlá, bezchybná a dostatečně kvalitní pro běžnou amatérskou praxi. Garantuji všem zdejším ztěžovatelům , že za jejich problémy múže z 99,9% jejich zaneřáděný systém, nikoliv Pinnacle Studio. Všem nevěřícím "Tomášům" rád předvedu naprosto funkční Studio, takže se všem kverulantským dotazům na tomto fóru budete moci usmát.
lubasi, pokud tvrdíš, že jsi neměl výrazné problémy ani s verzí 10 (vyjma 10.7), nemluvíš pravdu. Ten polotovar tehdy opravdu nefungoval... v podstatě to byla zlodějna od prodejce. Ale jinak s tebou vesměs souhlasím, pro běžnného amatéra s kvalitně natočeným zdrojovým materiálem Pinnacle bohatě stačí. Mně už nespadlo přes rok, no a to co neumí (dobře) dodělávám na jiném softu...
-
- Informace
-