Nové fórum - Pinnacle Studio 11 Plus a ULTIMATE

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
IVTI

Dík za ochotu. Jedná se o více menu, kterými chci postupně přehrát jednotlivé "filmy". Každé menu má své kapitoly - ty propojit umím. Jen nevím, jak po přehrání jednoho (1.) menu "filmu" přejít na další tím, že tam chybí to propojení. Možná to jde jinak, jednodušeji, ale jsem v P 11+ začátečník.
střihač

Zdar borci,taky mi nejde přepnout norma na Pal,prosím o radu!!(PN 11 plus)Díky!!
Hron

Prosím o radu. Vyrenderoval jsem projekt jak v DVD, tak v MPEG-2 a pokazde se mi kouse zvuk... Nevíte někdo co s tím?
pajase

Zdarec, nevíte někdo, jak spustit výpočet disku? Když kliknu na vytvořit, tak to nic nedělá. Díky za odpověď.
Laci Kloss

Dobrý den mám studio 11 ,při nahrávání mi nejde obraz zvuk ano.Mám odemčený PAL a v nastavení zřejmě problém nebude.
Bob

Dobrý den,

možná tady ten dotaz již padl, ale nevím zda jde o stejnýproblém. Při exporu na DVD se začne obraz zpracovávat a po uplynutí určité doby ( v případě jednoho projektu se to stává vždy v jednom místě )se počítač " kousne" a už nenaběhne. Pokusil jsem se vytvořit velmi krátký projekt - pouze několik snímků a to se bez problémů podařilo. Mám podezření na nějaké chybné nastavení, ale nevím kde hledat. Kameru mám HDD. Záznam kopíruji jakoby z externího disku. Musím to uložit pouze na disk, kde mám nainstalovaný Pinnacle, jinak záznam nemohu při editaci z nabídky najít. Mám možnost výběru pouze jednoho disku. Z důvodu prvních nezdarů jsem si koupil i nový počítač a pořád to stejné. Děkuji všem za radu.

Bob
Jirka

Dobrý den
Dostal jsem pod stromek Pinnacle Studio 11 Plus a ULTIMATE a mám takový problém.
Spustím program a první mi tam naskočí BIOS PE SounSoap Alternate Autorization
Vše provedu i vložím kód ale na konci se nic nestane.
A při opětovném spuštění programu mi znovu naskočí okno Alternate Autorization.
Prosím kdo mi může poradit děkuji předem Jirka
Joe-Joe
Kontaktovat uživatele:

Podporuje PS11 dual Core procák?
Steve.j

Jasně, proč by nepodporoval? Mam intel core 2 duo a upe v klidu
d2mac
Kontaktovat uživatele:

to Steve.j: Joe-Joe snad mozna myslel, zda-li podporuje tim ze ho i vyuziva( instrukce Intel Core 2 duo)? ne?? Jestli jsem to dobre pochopil. Ja osobne si myslim ze ne. takovy levny software....
Zamčeno
  • Informace