AVID Liquid 7 (Liquid Edition)
Protože mi přišel nejeden email a ve kterém jste se ptali na Cz manuál, ano, mam ho a mam i navod pro verzi 5.5 a titulkovac. Ale protože mají dohromady kolem 50 MB poslu je az budu mit víc casu a naladu. Určitě to napisu do tohoto fora
Používám Liquid jak doma ,tak hlavně v práci.Jde především o každodenní cvik.
Musím říct že není lepší střihový program (stabilita,prostředí ,kvalita výstupu ,ovládání),ale chce to cvik. Kdysi jsem začínal na Studiu DV,pak 7,8,teď už je -ta hrůza Studio 10. Už bych se nevracel-ovládání v Liquidu (v těch základních věcech) je snadno naučitelné.
Nevýhodou je cena programu......
český manuál má asi 20 M. čeština do programu funguje z předchozích verzí ,-6,(téměř vše přeloženo)
Tak do toho chlapi. Přece neusnete na těch hračkách pro děti (Studio 8 a 9 ,nebo nedej Bože na 10),ten program se jenom tváří složitě, není to nic těžkého. Jsem na mailu Honza J.
Musím říct že není lepší střihový program (stabilita,prostředí ,kvalita výstupu ,ovládání),ale chce to cvik. Kdysi jsem začínal na Studiu DV,pak 7,8,teď už je -ta hrůza Studio 10. Už bych se nevracel-ovládání v Liquidu (v těch základních věcech) je snadno naučitelné.
Nevýhodou je cena programu......
český manuál má asi 20 M. čeština do programu funguje z předchozích verzí ,-6,(téměř vše přeloženo)
Tak do toho chlapi. Přece neusnete na těch hračkách pro děti (Studio 8 a 9 ,nebo nedej Bože na 10),ten program se jenom tváří složitě, není to nic těžkého. Jsem na mailu Honza J.
Hele jsem ochoten založit web s navody a tipy pro liquid, ale potřebuju jeste par lidi, tak pokud by jste mi chtěli helpnout tak pište na sedr@email.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
patrik: podla mojho nazoru nezakladaj samostatny web, ale dohodni sa tu s Martom.On je nakloneny myslienke, ze to tu bude aj o studiu aj o Liquide.
Bude to lepsie aj pre tych co prechadzaju z jednoho softu na druhy.
Bude to lepsie aj pre tych co prechadzaju z jednoho softu na druhy.
Jsem ochotem se přidat, prošel jsem PS od 7 do 10 a v10 jsem ukončil, a přešel AVID Liquid 7 tento soft je o něčem jiném super, jediny problém je že dodnešního dne jsem nesehnal český manuál a češtinu ale i přesto to je super, mám k tomu mnoho efektu a hudby.
Zdravím,
já jedu několik let v PS 8, a zkusím 10. Co je na ní tak hrozného? Laké uvažuji o Liquid 7. Můžu poprosit o češtinu na mail?
Díky.
já jedu několik let v PS 8, a zkusím 10. Co je na ní tak hrozného? Laké uvažuji o Liquid 7. Můžu poprosit o češtinu na mail?
Díky.
-
- Kontaktovat uživatele:
taky bych prosil cestinu dat nekde na rapid ci nejaky free server, bo predtim me tech 20 mb nevlezlo do mejlu. dik d2
-
- Kontaktovat uživatele:
já už několik let používám střižnu Avid Liquid, před tím to byla Pinnacle Liquid.
dělám této střižně profi film.
fm
dělám této střižně profi film.
fm
-
- Informace
-