Jak narvat na DVD 2hodinový film
OK, Procoder uz mam, mam dalsi dotaz. Kdyz uz video prevedu v procoderu do dobre kvality a pak kdyz to zase vlozim do pinnaclu kvuli menu, ktere v procoderu nemuzu udelat takove jako v pinnaclu, bude kvalita porad tak dobra, kdyz to zase projde pinnclem?? Diky moc
-
- Kontaktovat uživatele:
Kvalita se zase zhorší, menu (DVD authoring) pak musíš udělat v něčem jiném. Třeba Sony DVD Architect (na http://www.tvfreak.sk je návod). Ten už pak jen vytvoří DVD a nic znovu nerenderuje.
Studio by to myslím přepočítalo celé znovu (i když je tam jakési zatržítko "znovu zakódovat" nebo tak něco, ale moc bych tomu nevěřil).
Studio by to myslím přepočítalo celé znovu (i když je tam jakési zatržítko "znovu zakódovat" nebo tak něco, ale moc bych tomu nevěřil).
Menu nemusíš dělat v Pinnacle - ten Architect to umí lépe. Pokud už máš ale projekt v MPEG-2 a nechceš to znovu renderovat můžeš zkusit např. Tsunami-MPEG DVD PRO.
Protože pinnacle nemá s profi střižnou nic společnýho. Měl by to bejt free program. Já teda taky dělám snim ale nečekám od něj nic. Je spíš k smíchu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jen tak mimo téma - k čemu potřebujeme něco víc než umí pinnacle (krom těch dvd menu)?
Na běžné věci je to dostačující a kdo chce dělat tv reklamy si může dovolit lepší soft.
Na běžné věci je to dostačující a kdo chce dělat tv reklamy si může dovolit lepší soft.
Prosím vás o info, jestli existuje zkušební verze Sony DVD Architect zdarma. Odkud ji mohu stáhnout ?
Děkuji, Eva
Děkuji, Eva
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Super tema tak sa chcem opytat Pri jednej hodine mi to pise ze 100% kvalita a pri dvoch hodinach videa to bude len 50% kvalita a bude to poznat na plazme,
tak to já mám taky jeden problém!mám PS 10 originál,ale když chci film uložit v jiném formátu než v avi chce to po mě neustále registraci.nakonec jsem přestala být trpělivá a uložím to v avi..jenže..takových 17 min má zhruba kolem 3GB.pak vemu nero a vypaluji to na dvd v něm,když vypálim 1 film je většinou dobrej,ale jakmile dám 2,3..co se vleze , je vždy jeden film strašně sekanej a to mě sere.skoušela jsem i dvd zaplnit jen z půlky,ale ani to nepomohlo!!má někdo dobrou radu co s tím!!? Simča
-
- Informace
-