Jde vypnout ve Studio 10 kolísání síly přidaného zvuku?

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
slatored

Zdravím, přidal jsem do nahrávky jako podklad hudbu. Sílu zvuku jsem nastavil na minimum, aby nerušila mluvené slovo. Po vyrenderování však síla hudby značně a až nepříjemně kolísá.
Je to moje chyba, nebo chyba SW?
Vývojáři nám možná chtěli ušetřit práci s manuálním zesilování a ztlumování hudby v pasážích bez dialogu, ale mě se to moc nelíbí.
Pod dialogy hraje podklad tak jak jsem jej nastavil, ale například na serii na konci přidaných fotek se podklad úplně "rozeřve", že musím ztlumit TV.
Lze nějak tato funkce vypnout? Rád bych si to nastavil sám. Pokud to nejde, asi budu muset ten podlad úplně vymazat.
Věděl by pls někdo, co s tím? Dík předem za radu
slatored
Mart
Kontaktovat uživatele:

Pokud jsi nepoužil nějaké to automatické sestříhání (SmartMovie nebo tak nějak se to jmenuje), tak by hudba měla být tak jak jsi ji nastavil.
S tímhle jsem měl problémy jednou v devítce, kde jsem použil stejný podklad u dvou projektů a u obou se to pak vyrenderovalo stejně (u jednoho byly tím pádem hlasitosti špatně). Od té doby mažu před renderováním dočasné soubory (Soubor/Odstranit pomocné soubory). Zkus je vymazat, možná to pomůže.
Zamčeno
  • Informace