Fotky v PS9+
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle bohuzel nejde 

-
- Kontaktovat uživatele:
Zvlášť to samozřejmě jde, ale víc už ne.
Ide to:
Oznac vsetky foto. Na jednu 2x klikni a zobrazi sa ti jej editacia. Vpravo hore vedla X je cas zobrazenia. Ten ked zmenis tak sa ti zmeni vo vsetkych oznacenych fotografiach. Aj ked mas v nahlade len jednu. Ja tak bezne robim fotogaleriu na DVD.
Oznac vsetky foto. Na jednu 2x klikni a zobrazi sa ti jej editacia. Vpravo hore vedla X je cas zobrazenia. Ten ked zmenis tak sa ti zmeni vo vsetkych oznacenych fotografiach. Aj ked mas v nahlade len jednu. Ja tak bezne robim fotogaleriu na DVD.
takže ono to opravdu jde,to co mi popisuje Joe-Joe mi nechodí,ale jde mi to tak,že když označím všecny co chci editovat,tak potom pravým přes vlastnosti se dostanu na editaci (zůstávají mi stále označené) a tam si ten čas můžu nastavit
A nebylo by jednoduší před natažením si změnit čas na záložce nastavení-editace-titulky? Funguje to i na fotky 

Panove mam dotaz,mam studio 9(drive sem pouzival 8) kdyz tvorim fim tak je vse OK.
Ale kdyz si chci vytvorit slideshow tak fotky ktere pouziji sa jsou OK tak ve vyslednem projektu je to vse rozmazane.To tez jsem skusil ve studiu 8 a tam je vysledek bezvadnej.
Nemel nekdo podobny problem?
diky
Ale kdyz si chci vytvorit slideshow tak fotky ktere pouziji sa jsou OK tak ve vyslednem projektu je to vse rozmazane.To tez jsem skusil ve studiu 8 a tam je vysledek bezvadnej.
Nemel nekdo podobny problem?
diky
-
- Informace
-