Pinnacle media manager

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
Joe-Joe
Kontaktovat uživatele:

Nemohol som rozchodit media manager, ktory mi po prihlaseni vyhlasoval hlasku, ze nemoze inicilizovat databazu. V Exacu mi povedali, ze jedina moznost je reinstal systemu. U mna je to asi dvojdnova praca, ale napriek tomu som to spravil. Aj ked dane riesenie je skor brutalne.
Momentalne mam znova ten isty problem mager nemozem spustit. Tentoraz vsak odmietam reinstalovat windows. Len by ma zaujimalo preco to nemoze chodit korektne stale.
Dodo

Ja by som sa poriadne pozrel na inštaláciu Windowsu, po rôznych peripetiách mi to vychádza, že väčšina problémov začína tam !
Joe-Joe
Kontaktovat uživatele:

To je dost siroky pojem.
Mart
Kontaktovat uživatele:

Pokud haze chybu ze nemuze inicializovat databazi, muze se hadat s nejakym programem, ktery vyuziva databazi na stejnem portu.

Ja mel problem s jednim programem, ktery si instaloval databazi jako service v systemu a hadal se mi potom s EasyPHP ve kterem testuji weby. Obe databaze chtely bezet na localhostu na stejnem portu. Do toho vseho tam bezel jeste media manager (ale ten kupodivu fungoval).

Zkusil bych (tak jsem to resil) vypnout docasne ruzne service ktere by to mohly zpusobovat.

Ovladaci panely->Nastroje pro spravu->Sprava pocitace, tam pak ve Sluzby a aplikace->Sluzby je spousta "balastu" ktery se spousti. Hledej polozky ktere maji typ spousteni nastaven na Automaticky - ty se spousti pri startu. Das vlastnosti te polozky a tam je volba typ spousteni. Pokud das zakazat, ta sluzba uz se po startu win nespusti.

No ... mozna jsem to popsal trochu nesrozumitelne. Kdyztak dej vedet. Vsadil bych se ze tady nekde bude ten problem.

Staci kdyz nektere povypinas (zastavit sluzbu - nemusis ani restartovat) a zkusis spustit ten pinnacle sql (u me je to MSSQL$PINNACLESYS). Pak je tam jeste SQLAgent$PINNACLESYS, coz je jen ten manager - ikonka v system tray (ten mam vypnuty, jen to zavazi).
Joe-Joe
Kontaktovat uživatele:

Tam mam povolene len polozky, ktore som uznal za vhodne. Ale skusim s s tym pohrat. Ono ten WXP je fakt divocina.
Mart
Kontaktovat uživatele:

Ještě by něco mohlo být v registrech
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\
Run, RunOnce, RunOnceEx, RunServices
Ale to už jsi asi zkoušel
Joe-Joe
Kontaktovat uživatele:

Vyriešil som to veľmi jednoducho. Reinštal WXP. Ono raz do roka je to potrebné. >:D<
Zamčeno
  • Informace