Tak jsem to konečně stáhnul.
Jediný rozdíl, který poznám je, že ta verze z desítky je při pohybu rozmazanější (asi tou kompresí?).
Complete name : Pinnacle9.avi
Codec : Sony DV
Bit rate : 29908 Kbps
Complete name : Pinnacle10.mpg
Codec : MPEG-2 Video
Bit rate : 7700 Kbps
Bit rate mode : CBR
Pokud máš problémy při přehrávání toho DV, nemůže to být použitým kodekem pro přehrávání?
Dřív jsem s tím měl také problémy (trhaný obraz a viditelné prokládání u hran), teď to mám ok. Nejspíš to spravila nějaká nová verze Codec Packu (používám K-Lite Mega Codec Pack).
Btw. můj problém s "ořezaným vyrenderovaným projektem" se zdá být vyřešen.
Studio ten projekt asi nějak rozhodilo, protože i když jsem ho půlku umazal, tak se renderovalo prázdné místo. Chyba se projevila už v dialogu pro export kde se vypisovala špatná velikost výsledného souboru.
Pomohlo vše z osy překopírovat do nového projektu.
Roztrhany/Rozmazly obraz pri rychlych zaberech??
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak podobnej problém mám taky. Teď používám PS 9.4.3 a pokud vyexportuju video jako *.AVI v DV formátu, prokládání je v pohodě(obraz není mázlý při rychlých pohybech) a když nechám vytvořit z toho samého AVI souboru(funkčního) DVD disk - výsledné video má rozmázlé rychlé scény - už fakt nevím co s tím!!! I hned po instalaci PS 9.0 jsem vytvářel jedno video a tam to bylo v pohodě, pak se to nějak podělalo a za boha to teď nemůžu opravit.Co s tím ???
-
- Informace
-