ZPacker Freeware Edition
-
Darwee
Pro Mart: Ahojky!!! Nevíš náhodou jak funguje tahle utilitka od MisterZ?Jestli jsem to dobře pochopil tak by měla vytvořit novou složku přechodů, do který by se třeba nainstalovaly oblíbený přechody,ale jak to provést?
-
Mart
- Kontaktovat uživatele:
Zatím jsem se jí nezabýval, ale nasadil jsi mi brouka do hlavy a mrknu na to.
-
Darwee
Tak mi to nedalo a už asi vím.Funguje to asi takhle: Spustíš ZPacker,vybereš si nejdřív přechody libovolně-jednotlivě, vlastní,tovární, nebo celé packy,určíš složku a do ní se potom vytvoří záloha v podobě exe souboru.Z něj potom lze všechny zálohované přechody nainstalovat třeba při přeinstalaci Studia ,nechtěném smazání,nebo třeba je někomu poslat(podle autora i prodat
atd.Protože ZPacker dodrží všechny původní cesty a nastavení, tak si myslím za je to dobrý nástroj pro odzálohování především vlastních přechodů při přeinstalaci.Daw.
-
Mart
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem ho taky vyzkoušel a je to přesně jak píšeš.
Objevil jsem pouze jednu nevýhodu - velikost výsledného souboru. Pokud vezmu např. jeden z těch efektů co jsem si stáhl z ruska tak ten soubor hfz má kolem 2kB. Pokud ten efekt vyexportuju ZPackerem má to kolem 2MB.
Ale pro hromadnou zálohu je to ideální.
Objevil jsem pouze jednu nevýhodu - velikost výsledného souboru. Pokud vezmu např. jeden z těch efektů co jsem si stáhl z ruska tak ten soubor hfz má kolem 2kB. Pokud ten efekt vyexportuju ZPackerem má to kolem 2MB.
Ale pro hromadnou zálohu je to ideální.
-
Roman
Omlouvám se,
ale jak se tento program používá.
Stahl jsem si jej (cca 6k) spustil, probliblo černé, jakoby DOS-ovské okno a nic.
ale jak se tento program používá.
Stahl jsem si jej (cca 6k) spustil, probliblo černé, jakoby DOS-ovské okno a nic.
Naposledy oživil Anonymous v 21.01.2021, 19:27
-
- Informace
-