čeština do pinnacle studio 9
Pls asi jsem LoL už jsem ji jednou někde stáhnul ale už nevím kde .Dneska už tu sedím celý den anic . Kdy by někdo náhodou si vzpomněl kde se stáhnout tak to tu napište pls . Dík martin
-
- Kontaktovat uživatele:
Ved cestina sa zadava priamo pri installe.
-
- Kontaktovat uživatele:
Devítka vyšla v češtině. Samostatná čeština byla myslím jen na osmičku.
-
- Kontaktovat uživatele:
V ČR pořízená verze obsahuje češtinu. Samostatná čeština neexistuje.
Dobrý den,
mám na Vás prosbu, koupil jsem přes inzerát digi kameru SONY DCR-HC18E a nyní bych potřeboval doporučit software pro možnost stažení natočených věcí do počítače (ten samozřejmě nemám). Mám notebook Acer Aspire 3004 WLMi a rád bych natočené věci nakopíroval na DVD.
Někdo mi doporučoval software Pinnacle DV studio 10 a teď jsem narazil na nabídku verze Pinnacle DV studio 9 ale nevím která by byla dostačující.
Prosím, doporučte mi někdo software který bych si měl pro tento účel pořídit.
Za kladnou odpověď děkuji předem.
S přátelským pozdravem
Jan Špunda
spunda@seznam.cz
mám na Vás prosbu, koupil jsem přes inzerát digi kameru SONY DCR-HC18E a nyní bych potřeboval doporučit software pro možnost stažení natočených věcí do počítače (ten samozřejmě nemám). Mám notebook Acer Aspire 3004 WLMi a rád bych natočené věci nakopíroval na DVD.
Někdo mi doporučoval software Pinnacle DV studio 10 a teď jsem narazil na nabídku verze Pinnacle DV studio 9 ale nevím která by byla dostačující.
Prosím, doporučte mi někdo software který bych si měl pro tento účel pořídit.
Za kladnou odpověď děkuji předem.
S přátelským pozdravem
Jan Špunda
spunda@seznam.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Najprv treba zistit ci ma notas IEE1394, to je rozhranie na grabovanie do kamery. Verzia 9 je samozrejme starsia verzia. Starsi verzia ma vyhodu, ze chodi i na slabsom compe. S 10 malo dost ludi problemy.
-
- Informace
-