Spousteni pinnacle

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
radúz

Příklad: pracuju v AutoCadu - cena bratru 160 tisíc Kč. To je cca 10 výplat. Myslíte že v Německu stojí 20 000 Euro? To asi těžko. Problémem tedy není jestli krást nebo nekrást, ale předraženost. Proč všichni jedou v mp3 a smažej si doma DVD? Kupte si měsíčně 3 filmy a 4x muziku. Za chvíli budete na mizině. Pokud tady bud tento rozpor v platech a cenách, krást se bude. Je to tedy otázka morálky na jedné straně a finančních možností na straně druhé.
lubud

Někdy si o stažení něčeho „zadarmo“ koleduje přímo prodejce (v tomto případě Exac). Koupil jsem si kdysi dávno verzi P7 a byl u toho i balík vcelku nesmyslných přechodů (velice slušně vyjádřeno). Z těch blbin jsem používal jen 2-3, např. „Expand fade“ – přechod, který neuráží.
No a když jsem si časem koupil upgrade na verzi P8, tak tam byl zase jeden „lepší“ balík přechodů, ale teď už extra a za korunky. A ejhle, můj oblíbený „expand fade“ byl v tomto balíku, ale pouze na prodej, třebaže jsem si právo ho používat už jednou koupil s verzí P7. Pracovníci Exacu na dotaz sdělili, že se nedá nic dělat, že to musím zase koupit… Hluboce se mýlili! Samozřejmě, že jsem si to okamžitě stáhl ze sítě !!! A ani se nezačervenal.
Prodejce, který nedodržuje obchodní etiku si nic jiného nezaslouží. Totéž platí i o začátcích prodeje PS 10+.
Joe-Joe
Kontaktovat uživatele:

Mna najviac serie, ked je tam plno prechodov a podobnych shitov, ktore su zamknute. Ja ich nemienm kupovat, ani pouzivat. Niektore su totiz na dve veci ..... . Nech to tam radsej nedavaju, zabera to miesto v oknach a je to potom chaoticke.
Dalsia vec , ktora ma zarazila pri PS10 Media . Je tam kopec softov. Jeden je len trial verzia, ktoru si treba prikupit.:(. Ostatne nikdo neprelozil do cestiny je to podla mna nedotiahnute. Je predsa nemyslitelne, aby som predaval balik softov, z toho jeden trial jedan lokalizovany a ostatne v anglictine.:X
Mart
Kontaktovat uživatele:

Joe-Joe: Naštěstí jdou ty zamknuté blbiny vypnout (Nastavení->Preference projektu - odškrtnout prémiový obsah a funkce), jinak bych se z toho zbláznil.
Joe-Joe
Kontaktovat uživatele:

Mart:
Tak o tom som fakt nevedel :(. Nikdy som si to nevsimol. Tusim to nezobrazuje neodomknute veci.(tu)
Zamčeno
  • Informace