Klíčování - obraz v obraze
Chtěl bych na tomto místě začít diskuzi o tzv.klíčování obrazu ( vyjmutí určité barvy a její nahrazení barvou průhlednou). Má někdo nějaké zkušenosti? Např. jaké plátno použít?
-
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavé téma. Čekám až dorazí desítka i s plátnem, tak pak dám vědět.
-
- Kontaktovat uživatele:
Plátno dorazilo, ale spíš zatím testuju PS10, do toho se snažím napsat nějaký článk o tom co všechno v MediaSuite je a navíc poslední dobou není moc času.
Klíčováním se zabývat budu, chci to testnout.
Jen k té "hadře". Ta od pinnaclu mě moc nenadchnula. Místo slibovaných cca 2x3 metry nemá ani 2x2 a je z takového divného umělého materiálu. Testnu pinnacle hadru a i nějakou obyčejnou hadru a uvidíme. Spíš to záleží na nasvícení. V manuálu je dokonce i obrázek s pár řádky doporučení. Mrknu i do jiné literatury, na net apod. a hodím sem odkazy.
Klíčováním se zabývat budu, chci to testnout.
Jen k té "hadře". Ta od pinnaclu mě moc nenadchnula. Místo slibovaných cca 2x3 metry nemá ani 2x2 a je z takového divného umělého materiálu. Testnu pinnacle hadru a i nějakou obyčejnou hadru a uvidíme. Spíš to záleží na nasvícení. V manuálu je dokonce i obrázek s pár řádky doporučení. Mrknu i do jiné literatury, na net apod. a hodím sem odkazy.
taky jsem sehnal nějakou "hadru" (taková ta chirurgická zeleň) a rovněž budu testovat... dám vědět jak to dopadlo
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem trochu zkoušel, jen tak bez nasvícení s autem na dálkové ovládání . Asi to funguje, ale chce to pořádně osvětlit aby to bylo bez stínů a nemělo to zabarvené okraje.
1. hodně málo světla
2. trochu víc světla
1. hodně málo světla, na černém pozadí
2. trochu víc světla, na černém pozadí
1. hodně málo světla, na barevném pozadí
2. trochu víc světla, na barevném pozadí
Ještě to zkusím nějak osvětlit a použít i jinej hadr.
Nějaký link:
http://www.greatdv.com/post/bluescreen.htm
1. hodně málo světla
2. trochu víc světla
1. hodně málo světla, na černém pozadí
2. trochu víc světla, na černém pozadí
1. hodně málo světla, na barevném pozadí
2. trochu víc světla, na barevném pozadí
Ještě to zkusím nějak osvětlit a použít i jinej hadr.
Nějaký link:
http://www.greatdv.com/post/bluescreen.htm
-
- Informace
-