Dobrý den, a všem, co o mě mají nějaké povědomí tímto sděluji, že můj YouTube kanál Romolus66 byl odcizen hackerem a jeho název je teď Best Programs Free https://www.youtube.com/@FreeSoftWare2022/videos. Všechna má videa tam zůstala, jen už nemohu žádná přidávat, ani s nimi nijak dál nakládat.
Proto jsem si vytvořil kanál nový, kde bude náhled na mojí tvorbu dál pokračovat s názvem Romolus66.2.
Byl mně odňat i Google účet a já byl donucen vytvořit si účet nový. Ten starší je taktéž zachován, ale zaheslován a já se k němu nemohu nijak dostat a odvolání přímo u Google není mně známými prostředky nijak možné. Nenašel jsem způsob, jak dostat svůj Google účet zpět. Všechny rady přímo od Google jsou jen v psané formě, ale kontakt k nápravě neexistuje.
To je pro mne důkazem, že Google je tu jen na to, aby na lidech prospíval, ale jinak na ně úplně a totálně s..e.
https://www.youtube.com/watch?v=fQsddLOZEic
YouTube kanál Romolus66 odcizen
-
- Kontaktovat uživatele:
- Buchar
- Kontaktovat uživatele:
Nezlobte se, ale to je podle mě Vaše těžká chyba, která ale se dá napravit. Chyba je v tom, že jste asi nepoužíval dvoufázové ověřování.Romolus píše: ↑09.12.2022, 10:33 Dobrý den, a všem, co o mě mají nějaké povědomí tímto sděluji, že můj YouTube kanál Romolus66 byl odcizen hackerem a jeho název je teď Best Programs Free. Všechna má videa tam zůstala, jen už nemohu žádná přidávat, ani s nimi nijak dál nakládat.
Proto jsem si vytvořil kanál nový, kde bude náhled na mojí tvorbu dál pokračovat s názvem Romolus66.2.
Byl mně odňat i Google účet a já byl donucen vytvořit si účet nový. Ten starší je taktéž zachován, ale zaheslován a já se k němu nemohu nijak dostat a odvolání přímo u Google není mně známými prostředky nijak možné. Nenašel jsem způsob, jak dostat svůj Google účet zpět. Všechny rady přímo od Google jsou jen v psané formě, ale kontakt k nápravě neexistuje.
To je pro mne důkazem, že Google je tu jen na to, aby na lidech prospíval, ale jinak na ně úplně a totálně s..e.
Dvoufázové ověření, také označované jako dvoufaktorové, umožňuje přidat do účtu další úroveň zabezpečení pro případ, že by vám někdo odcizil heslo. Po nastavení dvoufázového ověření se můžete k účtu přihlásit pomocí:
* Hesla
* Telefonu
Povolení dvoufázového ověření
Otevřete účet Google.
Na navigačním panelu vyberte Zabezpečení.
V sekci Přihlášení do Googlu vyberte Dvoufázové ověření a pak Začínáme.
Postupujte podle pokynů na obrazovce.
Hesla
Telefonu
.... jinak v podstatě zde:
https://support.google.com/youtube/answer/76187?hl=cs
- Buchar
- Kontaktovat uživatele:
- Buchar
- Kontaktovat uživatele:
-
- Informace
-