vložení vide ve 4 K na časovou osu
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím. Z you tube jsem si stáhl na zkoušku krátký film ve 4K rozlišení . Po stažení mně nešel spustit v počítači, chyběl kodek, který jsem si nainstaloval a v počítači se již filmeček přehrává. Když ho ovšem chci importovat do Pinnacle 24, nejde to. Jde jen zvuk, obraz ne. Viz přiložený obrázek. Co dělám špatně? Děkuji za odpověď.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zjisti si jaké jsou podporované formáty pro import u tvého Pinnacle.
(Podporované formáty pro Import:
Video: AVCHD, DV, HDV, AVI, MPEG-1/-2/-4, Flash, 3GP (MPEG-4, H.263), WMV, nekódované tituly DVD (včetně DVD-VR/+VR ), MOV (DV, MPEG-4, H.264), HEVC ** (H.265), XAVC, MXF, DVCPRO HD, XAVC S, GoPro LRV, Cineform)
a do některého formátu musíš nejdříve soubor konvertovat. Třeba pomocí Wondershare Video Converter Ultimate, ale jsou i jiné. Potom teprve importovat.
(Podporované formáty pro Import:
Video: AVCHD, DV, HDV, AVI, MPEG-1/-2/-4, Flash, 3GP (MPEG-4, H.263), WMV, nekódované tituly DVD (včetně DVD-VR/+VR ), MOV (DV, MPEG-4, H.264), HEVC ** (H.265), XAVC, MXF, DVCPRO HD, XAVC S, GoPro LRV, Cineform)
a do některého formátu musíš nejdříve soubor konvertovat. Třeba pomocí Wondershare Video Converter Ultimate, ale jsou i jiné. Potom teprve importovat.
Ani v příručce jsem se nedočetl co lze importovat. Mám Pinnacle 24 Ultimatum a export ve 4 K tam je. Jde mi o to, když si zakoupím kameru 4K, zda budu moci video vložit na osu a aby se mi zobrazilo. To stažené se nezobrazí ani když to nastavím v ovládacích panelech. Na internetu jsem našel na tuto situaci dotazy, ale žádná odpověď tam nebyla.
-
- Kontaktovat uživatele:
Z kamer se záznam 4K samozřejmě importovat dá. Soubory kamer mohou mít různé formáty, ale všechny Pinnacle načte.
Seznam formátů importu jsem použil ze stránek EXAC.
Videa z YouTube konvertuji na AVC MPEG-4
Seznam formátů importu jsem použil ze stránek EXAC.
Videa z YouTube konvertuji na AVC MPEG-4
Díky za odpověď, už je mně to jasnější. Jenom ještě ten soubor z You Tube je v mp4. Zkusil jsem dle tvých rad konvertovat v Format Factory a to z 480MB 3840 x 2160. Výsledný soubor je mp4 89MB AMF H264. A takto už to v Pinnacle funguje. Jen ještě dotaz, nezhoršila se tímto kvalita?
Díky.
Díky.
-
- Kontaktovat uživatele:
Celkově se dá říct že YT importované FILMY(KLIPY) samo upravuje většinou na úkor zamýšlené kvality která kolikrát s vysokým rozlišením nemá nic společného.
-
- Informace
-