Dlouho jsem hledal vhodnou bílou klávesnici k PC a konečně před krátkou dobou našel. A protože jsem s ní velmi spokojen, rozhodl jsem se Vás s ní tady seznámit. Hledal jsem dlouho a našel jak to tak bývá přes mnoho jiných odkazů.
Bílá Fujitsu KB521 mě už na obrázcích nadchla, ale až doma osobně jsem věděl, že to byla po dlouhé době trefa do černého.
Koupil jsem jí tam, odkud sem také dávám odkaz.
https://www.czc.cz/fujitsu-kb521-cz-bila/145446/produkt
A tady odkaz na stránky výrobce, kde je o ní snad vše, co člověk potřebuje vědět.
https://www.fujitsu.com/cz/products/com ... kb521.html
Píše se na ní opravdu přepychově. Přiznávám ale, že jsem jen takový datel, jako mnohdy doktoři. Nízký zdvih, měkký stisk, velký enter, to jsou velké devizy. Zamrzí jen malý shift vlevo a zbytečná klávesa vedle něj. jinak doporučuji. Je kvalitně vyrobená, nesmazatelné popisky laserem velkou výhodou. Multifunkční tlačítka, jako milý bonus. Třeba někoho nadchne podobně jako mě.
Obrázky pochází z obchodu, kde jsem klávesnici zakoupil koupil.
Klávesnice Fujitsu KB521, CZ, bílá
-
- Kontaktovat uživatele:
- Přílohy
-
- obrazek-2_.jpg (236.38 KiB) Zobrazeno 1072 x
-
- obrazek_.jpg (251.58 KiB) Zobrazeno 1072 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych se zeptat co je ve zkutečnosti na malém tlačítku vedle shift. Na každém obrázku je to jinak, a i na stránkách prodejce.
Šipky vlevo, vpravo jsou pro mě důležité, protože je používám na jemný posun označených klipů.
Děkuji za informaci.
Šipky vlevo, vpravo jsou pro mě důležité, protože je používám na jemný posun označených klipů.
Děkuji za informaci.
-
- Kontaktovat uživatele:
Odpověď je nasnadě. Co je na klávese vedle krátkého Shift, je vidět na obrázku z českou diakritikou. Ta je platná pro náš český trh.
-
- Informace
-