Možná tu někdo řešil podobný problém jako já. Mám DJI dron a mobil k ovládání mně nestačí. Poohlédl jsem se tedy po tabletu, který má jednu velmi potřebnou pozitivní věc - Jas jeho displeje je k použití i v jasném slunečném dni. Já si vybral Huawei MediaPad M5 8.4". Nemá svit drahé Crystal Sky obrazovky určené právě a jen k dronům DJI, ale má jej o mnoho vyšší než velká většina ostatních. Samozřejmě může být na českém trhu tablet ještě svítivější. Já jej ale neobjevil. O Apple iPad zde nehovořím. Jedu na android. Můj tablet Huawei, o kterém se tu zmiňuji má verzi 9. Je velmi rychlý s dostatečnou pamětí. Neseká se a vše zvládá bravurně. Olé!
https://tablety.heureka.cz/huawei-media ... 584w32tom/#
Potom jsem řešil držák k jeho připoutání k RC ovladači. Nejprve jsem se "sekl" a objednaný držák pro nedostatky promptně vrátil. Byl těžký a mechanicky nedotažený. Dokonce jej tam, kde jsem jej kupoval stáhli z nabídky. Je to tento.
https://www.aliexpress.com/item/Tablet- ... 86286.html
Potom jsem pátral dál a zakoupil tento:
https://www.pgy-tech.com/pad-holder-standard
A s ním jsem velmi spokojen. Na rozdíl od předchozího drží kloub pevně, stejně jako jeho skládací nožka. Je velmi skladný a oproti tomu prvnímu skoro o polovinu lehčí. Dílenské zpracování na jedničku. Má také obrovskou výhodu, že máte-li RC ovladač s displejem, nepřekáží jeho použití k jeho výhledu. A to se cení.
Dronění - létání a natáčení dronem
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
PgyTech je známá kvalitou svých doplňků pro drony. Já před každým letem nasazuju skvělou sluneční clonu a RC ovladač s mobilem mám zavěšený na krku pomocí skvělého závěsu PgyTech.
Nedávno jsem si pořídil tento držák mobilu/tabletu, se kterým se dá ovladač pověsit na krk a zůstane jakžtakž stabilní (zavěšení se musí kvůli vyvážení uchytit do oka předního ramene). Má to drobnou chybu v tom, že antény v některých polohách kolidují s tabletem, chtělo by to delší nohu držáku tabletu.
Nedávno jsem si pořídil tento držák mobilu/tabletu, se kterým se dá ovladač pověsit na krk a zůstane jakžtakž stabilní (zavěšení se musí kvůli vyvážení uchytit do oka předního ramene). Má to drobnou chybu v tom, že antény v některých polohách kolidují s tabletem, chtělo by to delší nohu držáku tabletu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Stejný ávěs jsem si pořídil ze začátku také, ale s tabletem už jej nejde využít. Navíc ještě nožičky do trávy, ale zatím jen trpělivě čekají. Clonu na objektiv, proč ne. Na můj Mavic 2 Pro už ale není tak propracovaná. Zatím se tedy bez ní obejdu. Ten držák tabletu u antén, nic pro mne.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já mám Mavica Platinum a u něj je sluneční clona velmi užitečná proti odleskům, stejně jako přidaný ND filtr na objektivu pro lepší kresbu (větší otevření clony). Prodloužení nožiček není potřeba, stačí startovat a přistávat do ruky.
-
- Informace
-